Cum și-a sărbătorit Mădălin Ionescu fiul! «O petrecere cu mulți invitați»

madalin-ionescu-fiu-aniversare-zi-de-nastere.jpg

Mădălin Ionescu și-a aniversat fiul, care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani
Foto Instagram

Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, putând fi considerat de acum în colo un cavaler în toată regula. Cu ocazia acestei zile speciale, întreaga familie s-a adunat pentru a celebra aniversarea băiatului, fericitul tătic organizându-i fiului său o petrecere fastuoasă! Iată cum a arătat evenimentul și ce mesaje emoționante a primit sărbătoritul, cu ocazia zilei lui de naștere!

Petrecere cu mare fast pentru fiul lui Mădălin Ionescu, care și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și de cei mai dragi prieteni! Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu i-a organizat o petrecere pe cinste băiatului său care a împlinit 15 ani, mândrul tătic având grijă ca fiului său să nu-i lipsească nimci în această zi specială. 

Cum l-a sărbătorit Mădălin Ionescu pe Filip, care a împlinit 15 ani

La eveniment a fost prezentă familia și prietenii apropiați ai lui Filip, care a fost în centrul atenției pe parcursul întregii zile. Petrecerea a fost organizată la un restaurant din Capitală, acolo unde fiul pe care Mădălin Ionescu îl are din prima căsnicie le-a avut alături pe cele mai importante persoane din viața lui. Urările aniversare au fost și ele pe măsură, două dintre cele mai emoționante mesaje venind din partea părinților săi. 

madalin-ionescu-fiu-zi-de-nastere.jpg

Mădălin Ionescu i-a organizat o petrecere fiului său, care a împlinit 15 ani
Foto Instagram

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se înțeleg de minune cu fiul lor

„Ziua lui Filip! Au trecut 15 ani și în fiecare zi i-am purtat în suflet destinul lui special. Băiatul meu este un adolescent minunat . I-am organizat, într-o locație superbă, o petrecere cu mulți invitați , de fapt cu oamenii pe care și i-a dorit alături . La muuuulți ani, băiețelul meu iubit !”, a scris Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversăriii băiatului său. 

Nici soția fostului prezentator TV nu s-a lăsat mai prejos, publicând, de asemenea, un mesaj emoționant adresat fiului său vitreg, cu care se înțelege de minune. „Băiatul meu a făcut 15 ani. La mulți ani, iubitul meu mic! Îți multumesc că faci parte din viața mea”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu, care are o relație specială cu Filip. 

madalin-ionescu-copii-filip-petra.jpg

Mădălin Ionescu, alături de Filip și micuța Petra
Foto Instagram

Cu ce probleme s-a confruntat fiul lui Mădălin Ionescu   

Filip are probleme de sănătate încă de pe vremea când era doar un bebeluș. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat.

Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… 

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, declara Mădălin Ionescu, în urmă cu ceva vreme, într-un interviu. 

Mădălin Ionescu este în prezent căsătorit cu Cristina Șișcanu, alături de care are o fetiță pe nume Petra. Cum aceasta este cea de-a doua căsnicie a fostului moderator TV, el mai are, din primul mariaj, încă doi copii: Ștefania și Filip. 

madalin-ionescu-fiica-stefania.jpg

Mădălin Ionescu, alături de fiica lui cea mare, Ștefania
Foto Instagram

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1