Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă! Fanii miresei: «Practic, ești in chiloți»

madalin_ionescu_si_cristina_siscanu_main.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă
Foto Instagram

Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au împlinit șapte ani de mariaj, motiv pentru care au decis să-și rostească din nou jurămintele unul față de celălalt, în fața apropiaților, așa cum au făcut odinioară la nunta din 2011. Cu puțin timp înainte de marele eveniment, cei doi au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că și-au cumpărat alt set de verighete și că sunt nerăbdători să-și jure din nou iubire veșnică în cadrul ceremoniei religioase.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu par că au găsit rețeta perfectă pentru un mariaj reușit, așa că fostul prezentator tv și-a cerut soția în căsătorie pentru a doua oară. „Cum e să-ți ceri din nou soția de.. soție ? Ei bine ...am comis-o și mă simt minunat! Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid . Am trecut pragul mai multor case de bijuterii , unele cu renume internațional..Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect! Am vrut sa va împărtășesc aceste rânduri în speranța că vă veți bucura alături de noi !”, explica în urmă cu puțin timp Mădălin Ionescu.

madalin_ionescu_crstina_siscanu_2.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă la biserica unde și-au botezat și fetița
Foto Instagram

Ei bine iată că marele eveniment a sosit, iar cei doi și-au reînnoit jurămintele de nuntă în cadrul unei ceremonii religioase desfășurate vineri, 24 august. Evenimentul a fost organizat la Biserica Nașterea Maicii Domnului, amplasată în Otopeni, același lăcaș de cult unde Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au botezat și fetița, pe Petra. „Preoții ne vor ține o slujbă specială. Nu este ca cea de la nuntă, este mult mai mică. Părintele mi-a explicat că se numește 'slujba de mulțumire' și se aseamănă foarte mult cu cea pe care ei o țin în cadrul Nunții de Argint, pentru persoanele care împlinesc 25 de ani de căsnicie”, a explicat Cristina Șișcanu pentru Wowbiz, cu ceva timp înainte ca evenimentul să aibă loc. 

cristina_siscanu_madalin_ionescu_1.jpg

Ținuta Cristinei a fost dur criticată în mediul online
Foto Instagram

Ținuta Cristinei Șișcanu a fost criticată de internauți 

Ținuta vestimentară pe care Cristina Șișcanu a ales-o pentru marele eveniment a stârnit controverse în mediul online, internauții criticând alegerea făcută de soția lui Mădălin Ionescu. Astfel, printre utilizatorii care le-au urat celor doi „Casă de Piatră” și fericire au existat și comentarii care explicau că rochia este nepotrivită contextului bisericesc.

„O rochie mai urâtă nu ai gasit?”, „Doamne, Cristina, radiezi de fericire, se vede că vă iubiți și sunteți suflete pereche, dar cum naiba să te îmbraci asa? Practic, ești in chiloți și o bluză în fața popii. Dacă era cât palma mai lungă în fața tot nu era așa ridicol”,„ Frumos costumul mirelui dar rochia aceea era mai potrivită în dormitorul vostru nu în Casa Domnului. Oriunde dar nu acolo”, „Zici că a luat fața de masă și a pus-o pe ea drept rochie”, au fost câteva dintre criticile la adresa ținutei Cristinei Șișcanu. Totuși, au existat și voci care nu s-au legat de îmbrăcăminte, ci s-au axat pe partea de urări, care le doreau celor doi „Casă de Piatră”.

 

Loading...

Citește și

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

  • Mădălin Ionescu a renunțat la ideea de a face televiziune pentru a se ancora într-un nou proiect care îi face plăcere. Fostul prezentator de la Wowbiz a dezvăluit care sunt motivele pentru care alege să lucreze independent momentan, făcând live-uri pe o platformă de socializare, care alcătuiesc emisiunea „Mădălin Ionescu Show”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1