Ce familie frumoasă are Mădălin Ionescu! Uite-l alături de cei trei copii ai săi

madalin_ionescu_familie1.jpg

madalin ionescu
Micuța Petra a fost sărbătorită de părinții ei și de cei doi copii din prima căsnicie a lui Mădălin Ionescu
foto: arhivă personală

Cel mai mic membru al familiei lui Mădălin Ionescu, bebelușa Petra, a împlinit recent șase luni, prilej pentru ca întregul clan să se reunească pentru o fotografie superbă, în jurul unui tort delicios.

Mădălin Ionescu nu-și mai salută fanii în fiecare seară de la cârma emisiunii Wowbiz de la Kanal D, însă admiratorii omului de televiziune sunt ținuți la curent cu ce se mai întâmplă în viața acestuia prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, soția lui Mădălin, Cristina Șișcanu, a făcut publice două imagini de la petrecerea de șase luni a bebelușei Petra.

În jurul unui tort de bezea care arăta mai mult decât delicios, s-au strâns fericiții părinți ai Petrei și cei doi copii din prima căsnicie a lui Mădălin Ionescu, Ștefania (19 ani) și Filip (14 ani). Un tablou de familie perfect, în care toată lumea râde cu gura până la urechi, semn că decizia lui Mădălin de a renunța o vreme la televiziune pentru a se dedica exclusiv celor dragi a fost foarte bună.

Mădălin Ionescu (47 de ani) pare să traverseze cea mai bună perioadă a vieții sale, după câțiva ani complicați, în care a trecut printr-un divorț dureros, urmat de un proces de custodie care i-a expus copiii mai mult decât și-ar fi dorit. Ștefania și Filip au rămas în custodia sa după despărțirea omului de televiziune de mama lor, în 2010, după 14 ani de căsnicie.

Noua soție a lui Mădălin s-a ocupat de cei doi ca și când ar fi fost copiii ei, deși nu a vrut niciodată să-i ia locul mamei lor naturale. "Atât Ştefania, cât şi Filip o au pe mama lor. Mama lor e mama lor. Eu în raport cu ei mă simt că o sora mai mare", a declarat la un moment dat Cristina Șișcanu. Fosta asistentă a lui Mădălin pe vremea când acesta prezenta ”Acces direct” la Antena 1 a devenit mamă anul acesta, în aprilie.

Loading...

Citește și

  • A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.

  • madalin ionescu kanal d

    Mădălin Ionescu este mândru de copiii lui, iar de când a devenit din nou tătic atenția lui s-a concentrat asupra Petrei, fetița pe care i-a dăruit-o în urmă cu doar câteva luni, soția lui Cristina Șișcanu. Asta nu înseamnă că a uitat de fata lui cea mare, Ștefania, care este o adevărată domnișoară. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință fanilor săi cu tânăra, care îi seamănă leit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1