Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu i-au rupt turta fiicei. Ce obiecte surprinzătoare a ales micuța

siscanu.jpg

madalin ionescu
Mădălin și Cristina au organizat o petrecere pe cinste
Foto: Instagram

După ce anul trecut a decis să ia o pauză de la viața în televiziune, Mădălin Ionescu s-a concentrat mai tare pe familie, mai ales că soția sa, Cristina Șișcanu născuse de puțin timp o minunăție de fetiță.

Pentru că nu a vrut să piardă nicio clipă din procesul de creștere al micuței Petra, fostul prezentator de la "Wowbiz" și-a intrat bine în rolul de tătic dedicat și face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că fata lui are tot ce are nevoie pentru a se forma armonios.

Petra a împlinit un an zilele trecute, ocazie cu care părinții au pregătit o petrecere în cinstea ei. Dulciuri delicioase, preparate alese și atmosferă- de toate s-au putut bucura invitații la ziua Petrei.

 

Pentru că a împlinit primul an de viață, mezinei familiei i-a fost ruptă și turta, moment cu ocazia căruia a și ales de pe tăviță trei obiecte care, spune credința populară, îi trasează viitorul. Emoționat, Mădălin Ionescu a anunțat pe ce a pus mânuța Petra: legitimația de polițist, microfonul și banii.

Cristina și fiica ei s-au asortat în rochițe cu tutu roz bombon.

 

Mădălin Ionescu mai are doi copii din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania.

Loading...

Citește și

  • Celebrul om de televiziune Mădălin Ionescu (47 de ani) a decis, vara trecută, să ia o pauză de la televiziune, pentru a-şi ajuta soţia, Cristina Şişcanu, să o crească pe fiica lor, Petra, în vârstă de 11 luni. Şi îl prinde de minune rolul de tătic, despre care vorbeşte cu multă dragoste. El are însă grijă şi de ceilalţi doi copii, Filip şi Ştefania, din prima căsnicie, care au rămas în custodia lui, după divorţ.

  • madalin ionescu tata

    Mădălin Ionescu a publicat o fotografie pe Facebook cu soția sa în timp ce alăpta, iar reacțiile prietenilor virtuali au apărut imediat. Unii l-au susținut, iar alții l-au criticat dur susținând că ar fi vorba de o formă de nudititate care nu ar trebui să apară pe rețelele de socializare.