Mădălin Ionescu: ”E minunat să-mi văd cei trei copii împreună”

Omul de televiziune are planuri mari de viitor. Își mai dorește un copil și nu exclude ideea de a reveni în televizune

Îmbrăcat la patru ace, de departe cea mai elegantă prezență masculină, Mădălin Ionescu a fost prezent la evenimentul de lansare a magazinelor Philipp Pleine și Flavio Briatore. Omul de televiziune ne-a dat un interviu în care a vorbit despre minunea din viața lui, micuța Petra, dar și despre revenirea pe micile ecrane. 

 

 • Click! Ați avut o vară plină, prima vacanță  în străinătate cu micuța Petra, care a împlinit tocmai cinci luni. Cum a fost?

Mădălin Ionescu: Da, este adevărat, a fost prima vacanță în străinătate, însă ne-am încercat mâna prima dată la noi, la mare, iar Petra a reacționat extraordinar, a dormit pe plajă. Chestia asta ne-a încurajat să plecăm în Grecia. 

 • Ați mers cu mașina, nu cu avionul?

Am mers cu mașina, drumul a fost de nouă ore, și la dus și la întors. Iar ea a rezistat eroic. Nu am ales avionul pentru că am o problemă legată de avion. Am sute de zboruri la activ, ca să spun așa, dar am avut niște incidente incredibile. Ea fiind atât de mică am zis să evităm pentru anul ăsta. Și cu mașina e greu pentru că după 5-6 ore un bebeluș nu prea mai are răbdare. Însă acolo a fost minunat, am prins vreme bună, a făcut aerosoli, a fost veselă în permanență. Am stat acolo o săptămână. 

 • Cum este Petra: Vă dă bătăi de cap sau vă face să amânați momentul planificării următorului bebe?

Este un copil super cuminte. A avut și ea colici, însă am avut noroc cu un sirop care a funcționat foarte bine în cazul ei. Nu am avut deloc probleme. Doarme noaptea, a dormit chiar și 12 ore. 9 ore cel puțin pe noapte. Aseară a fost cam dificil, ne-a trezit de vreo trei ori pentru că-i dau dințișorii. Cât despre următorul bebe, de ce nu? Ne gândim la asta.

 

 • Soția dvs, Cristina Șișcanu, este pro alăptat la piept.

Laptele matern îți conferă o imunitate deosebită. Ea și-a dorit încă de la început să o alăpteze mai mult, probabil că până în jurul vârstei de un an va dura. În acest moment Petra este hrănită exclusiv la sân, nu am început diversificarea. Reacționează bine, e mâncăcioasă, e minuat. A crescut foarte bine.

 • Cum se înțeleg copiii dvs, Filip și Ștefania cu surioara lor?

Copiii sunt încântați. Locuiesc cu noi, sunt foarte încântați, Filip e foarte atașat de ea, și Ștefania, însă ea a petrecut mai puțin timp pentru că în vara aceasta a decis să lucreze. Însă e foarte frumos să-i văd pe toți împreună.

 

 • Ce urmează să faceți în viitorul apropiat. Mă refer din punct de vedere personal, dar și profesional. Fanilor le e dor de dvs să vă vadă pe sticlă.

Pe plan personal, profităm din plin de această perioadă frumoasă, ne gândim și la un copil. Pe plan profesional aștept. Da, am primit foarte multe mesaje de la oameni, postări, însă eu nu am plecat de la ”Wowbiz” pentru a mă întoarce rapid în televiziune. Mi-am dorit foarte mult să construiesc o platformă proprie, la asta lucrez, nu știu ce se va întâmpla, dacă voi face acest proiect sau mă voi întoarce în televizune. Am avut câteva oferte, unele nu au fost cele pe care mi le-am dorit, sunt în continuare în discuții.

 • Vă e dor de televiziune?

Sincer? În momentul ăsta nu prea. 

Loading...

Citește și

 • madalin ionescu kanal d

  Mădălin Ionescu este mândru de copiii lui, iar de când a devenit din nou tătic atenția lui s-a concentrat asupra Petrei, fetița pe care i-a dăruit-o în urmă cu doar câteva luni, soția lui Cristina Șișcanu. Asta nu înseamnă că a uitat de fata lui cea mare, Ștefania, care este o adevărată domnișoară. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință fanilor săi cu tânăra, care îi seamănă leit.

 • madalin ionescu fosta sotie

  Fosta soție a lui Mădălin Ionescu (45 de ani) întoarce capete pe stradă! Și-a refăcut viața la șase ani după divorțul de prezentator, iar acum pare că a înflorit.

 • A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.

 • madalin ionescu

  Mădălin Ionescu are deja două luni de când a renunțat la televiziune pentru a-și crește copiii, iar fanii îi simt lipsa din plin. Nu e de mirare, așadar, că au început să umble zvonuri că fosta vedetă de la Kanal D s-ar întoarce pe micile ecrane.