Mădălin Ionescu, despre întoarcerea în televiziune: «Încă sunt în discuții cu toți cei care m-au ofertat»

madalin-ionescu-revenire-televiziune.jpg

Mădălin Ionescu nu exclude posibilitatea revenirii pe micile ecrane în curând
Foto Instagram

Invitat în cadrul unui interviu, fostul moderator al emisiunii Wowbiz a susținut că se bucură în continuare de multe oferte venite din partea televiziunilor. Îndrăgitul prezentator a explicat că nu exclude posibilitate reîntoarcerii pe micile ecrane, dat fiind faptul că se află în continue negocieri cu cei care i-au propus să prezinte diverse proiecte televizate.

Mădălin Ionescu a făcut recent un anunț care s-ar putea să-i bucure pe admiratorii acestuia. După ce a decis să ia o pauză din televiziune și să se „mute” pe rețelele de socializare, unde făcea adesea emisiuni sub formă de live-uri, se pare că Mădălin Ionescu se gândește serios dacă să revină sau nu pe micile ecrane.

Recent, fostul prezentator a anunțat că urmează să se implice într-un nou proiect, desfășurat tot în mediul online, și, întrebat fiind, dacă și-ar dori ca respectiva emisiune să apară și la televizor, acesta nu a exclus posibilitatea. În prezent însă discuțiile cu privire la întoarcerea sa la cârma unei emisiuni sunt din ce în ce mai reale, Mădălin primind multe oferte în acest sens, așa cum a mărturisit în cadrul unui interviu acordat revistei Viva

madalin-ionescu-nou-proiect.jpg

Mădălin Ionescu a anunțat că în prezent lucrează la un nou proiect
Foto Instagram

Mădălin Ionescu primește numeroase oferte în televiziune

„În perioada asta am fost curtat și am refuzat multe colaborări. Nu am găsit acel proiect care să mi se pară mie avantajos sau care să mă reprezinte cu adevărat în acest moment. Toate ofertele au fost în prime time. Au fost oferte foarte interesante. A fost un nu temporar, încă sunt în discuții cu cei toți care m-au ofertat. Eu sunt cel mai bun prezentator TV din România, glumesc acum, deși este adevărat..

Televiziunea a rămas pentru mine o pasiune. Nu pot să șterg atâția ani cu buretele. Am primit oferte la două săptămâni după ce am plecat de la Kanal D.

E o pauză după 17 ani de televiziune. Timp de 7 luni nu m-am uitat la televizor. Nici nu am nevoie să mă uit la o emisiune să-mi dau seama ce rating face. În curând veți avea parte de o surpriză plăcută. Vom vedea ce se întâmplă. Cred că voi colabora și cu televiziunea”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru sursa anterior menționată. 

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes, care s-au bucurat de aprecierea telespectatorilor. Prin intermediul acestor noi declarații, Mădălin Ionescu a dat de înțeles că s-ar putea întoarce pe micile ecrane destul de curând. 

Loading...

Citește și

  • Invitați în cadrul unui interviu, Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit că și-ar mai dori încă un copil împreună, asta după ce amândoi s-au declarat, de-a lungul timpului, „topiți” după micuța lor, Petra. Deși își mai doresc copii, cei doi au explicat care este motivul pentru care, momentan, acest lucru nu este posibil.

  • Mădălin Ionescu și-a mutat de ceva timp activitatea profesională pe rețelele de socializare, publicând pe pagina personală de Facebook live-uri și filmulețe asemenea unor emisiuni TV. După ce a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane, fostul prezentator TV le pregătește celor care i-au dus lipsa un nou proiect, pentru care va părăsi chiar și țara. Iată despre ce este vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1