EXCLUSIV Cum arată Anca Serea cu trei luni înainte să nască

anca_serea_noah.jpg

anca serea si fiul ei noah
Anca Serea este însărcinată în 7 luni şi poartă sacouri largi şi lungi
foto: Blitz

Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil şi îşi poartă cu mândrie burtica de gravidă. Fosta ştiristă arată ca şi cum s-ar pregăti să urce pe podiumul de modă, deşi sarcina ei este destul de avansată. Soţia lui Adrian Sînă este gravidă în 7 luni şi va aduce pe lume o fetiţă în această vară.

Anca Serea (37 de ani) face multe femei să se întrebe la ce secrete apelează ca să rămână într-o formă de zile mari chiar şi în ultimul trimestru de sarcină. Bruneta are o silueta numai bună de urcat pe podium, lucru care i-a permis să facă târziu anunţul despre sarcină. Nu este prima dată când fosta prezentatoare de la Prima Tv ne surprinde cu burtica de gravidă apărută parcă peste noapte. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta.

anca_serea_burtica.jpg

anca serea insarcinata
Anca Serea este însărcinată în 7 luni cu o fetiţă
Foto: arhivă personală

Vedeta, gravidă pentru a şasea oară, şi-a dezvăluit burtica într-un pictorial în urmă cu două săptămâni. Între timp, nu s-au modificat măsurile la hainele brunetei. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute  în timp ce se îndrepta spre un local unde a luat prânzul cu fiul ei cel mic. Ca un preambul al aniversării de 7 ani a lui Noah, ce a avut loc pe 9 mai, vedeta şi băieţelul s-au bucurat de câteva clipe petrecute doar în doi, pe care le-au savurat în intimitatea unui restaurant de lângă şcoala puştiului.

anca_masina.jpg

anca serea masina
Anca Serea şi fiul ei Noah au ieşit la un restaurant de pe lângă şcoala puştiului
foto: Blitz

“La mulţi ani, băieţel cu ochi blânzi şi suflet generos! Mama, tata şi fraţii tăi te iubesc infinit şi-ţi multumim pentru toate zilele frumoase”, s-a rezumat vedeta să scrie şi pe reţelele sociale pentru micuţul ei. Grijulie, Anca Serea şi-a luat mai întâi copilul de la cursuri şi apoi cei doi au rămas în oraş, la masă. La plecare, vedeta a avut însă parte de o surpriză neplăcută. Pentru că în zonă nu prea există locuri de parcare, bruneta şi-a lăsat maşina în grabă pe trecerea de pietoni, fiind taxată de trecători. Unul dintre cei care au fost incomodaţi de parcarea neglijentă a vedetei i-a ridicat acesteia, în semn de protest, ştergătorul.     

Anca Serea are deja 5 copii

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (7 ani), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

anca_serea_familie.jpg

anca serea familie copii
Anca Serea şi Adrian Sînă alături de copiii lor
Foto: arhivă personală

Cei doi locuiesc într-o vilă spaţioasă, camerele fiind organizate în aşa fel încât cei mici să fie grupaţi pe vârste. "Am încercat să le oferim intimitate celor mari. Moise  împarte camera cu Noah, David are camera lui, Sarah are camera ei, Ava fie doarme cu mine și cu Adi, fie cu mama", povestea Anca Serea în trecut. Acum vedeta va aduce pe lume o fetiţă ce va purta numele Leah.  

 

Citeşte şi:

 

Cum şi-a mascat Anca Serea burtica de gravidă la premiile Gopo. Era deja însărcinată în 5 luni

Cine este persoana din umbră care o ajută de fapt pe Anca Serea să crească 5 copii

 

 

Loading...

Citește și

  • După ce a bătut de mai multe ori holurile tribunalelor pentru a-și cere drepturile în instanță, Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Acesta din urmă a murit pe când Anca avea doar 28 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

  • anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu

    Chiar în Săptămâna Mare, Anca Sînă Serea a împărtăşit cu fanii ei o mare bucurie pentru ea şi familia ei: la 38 de ani este însărcinată în şase luni şi aşteaptă încă o fetiţă pe care ea şi soţul ei au şi hotărât cum o va chema. Click! a stat de vorbă cu fosta ştiristă şi a aflat câteva detalii despre această minunată perioadă din viaţa ei.