Patru din cei cinci copii ai Ancăi Serea învață la școli private. Plătește o avere pentru educația lor

anca_serea_adi_sina.jpg

anca serea adi sina
Anca Serea și Adi Sînă au o familie mare
Foto: arhivă personală

Anca Serea și Adi Sînă se bucură de o familie numeroasă. Cei cinci copii pe care îi au le fac zilele mai frumoase, dar, în același timp, îi obligă și să aibă mai multe responsabilități.

Una dintre cele mai importante este educația lor. Așa cum toți părinții își doresc să le ofere tot ce-i mai bun copiilor, și cele două vedete cunt foarte atente când vine vorba de pregătirea micuților. Tocmai de aceea, nu s-au uitat la bani când a venit momentul să le aleagă instituțiile de învățământ, căci au optat pentru școli și grădințe private, care au tarife deloc de neglijat. Taxa anuală la Școala Internațională Ioanid pornește de la 6245 de euro, pentru un an de grădiniță, în timp ce pentru clasa pregătitoare, doritorii plătesc 8190 de euro. În același timp, pentru un an în clasele I-VIII, părinții școlarilor plătesc între 8350 și 8455 de euro.

Doar mezinul Moise nu le-a oferit acest timp de emoții părinților, însă ceilalți patru au început deja noul an școlar.

anca_serea_familie.jpg

Anca Serea, alături de patru dintre cei cinci copii
Foto: Instagram

 

„Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a declarat Anca Serea pentru libertatea.ro.

serea.jpg

anca serea familie emisiune platou teo
Anca și cinci copii ai săi
foto: captură video

 

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Anca Serea se bucură de o familie numeroasă și de un soț iubitor, dar și de o silueta demnă de invidiat, care le-a facut pe admiratoarele ei, de-a lungul timpului, să se întrebe cum reușește fosta prezentatoare să se mențină atât de suplă, mai ales dacă luam în considerare faptul că aceasta a trecut nu prin una, ci prin cinci nașteri. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit „trucurile” la care apelează, mărturisind, totuși, că nu se stresează prea tare în lupta cu kilogramele, ci are mai degrabă gene bune.

  • Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice

    E destul de delicat pentru unele cupluri să mai aibă timp și pentru momente intime, după ce casa li se umple de copii. Iată însă că Anca Serea, de cinci ori mămică, demonstrează contrariul. Vedeta a vorbit deschis despre amor și chiar a oferit niște sfaturi utile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1