Cine este persoana din umbră care o ajută de fapt pe Anca Serea să crească 5 copii

anca_serea_mama.jpg

anca serea mama
Anca Serea este mamă a 5 copii
Foto: arhivă personală

Anca Serea sau mămica eroină a showbizului românesc are un ajutor de nădejde. Fostei prezentatoare tv i-ar fi şi greu să se descurce singură cu cinci copii, mai ales că soţul ei, solistul Adi Sînă este mult timp plecat de acasă la concerte. Deşi are o bonă, bruneta se mai bazează pe sprijinul cuiva din familie care o iubeşte necondiţionat şi îi face toate treburile casnice.

Anca Serea (37 de ani) dă uneori impresia că poate face lucruri doar pocnind din degete. Mulţi o invidiază şi se întreabă cum poate fi în acelaşi timp la evenimente mondene, iar copiii ei să fie hrăniţi, spălaţi şi cu temele făcute. E clar că bruneta are un ajutor. La fel ca majoritatea vedetelor de la noi, şi soţia lui Adi Sînă a angajat o bonă, dar şi o dădacă poate fi depăşită de atâta treabă când în casă sunt 5 copii cu vârste şi nevoi diferite. Anca Serea mărturisea într-un interviu cine este persoana care stă mai mult în umbra ei şi o ajută să facă lucrurile ca la carte.   

"Îmi plac foarte mult copiii și nu ascund asta. Întotdeauna mi-am dorit să am o familie mare. Ei sunt rațiunea mea de a fi. Ei îmi oferă energia de care am nevoie și probabil că vom mai avea unul sau doi copii dacă așa o să fie, nu ne-am gândit să ne oprim aici. Este împlinirea mea ca mamă și ca femeie. E ceva uimitor să fii iubită de soț și să oferi atâta dragoste în jur. Avem două case.

anca_serea_si_mama.jpg

anca serea mama
Mama Ancăi Serea s-a lăsat pe mâna hair-styliştilor
Foto: arhivă personală

Într-una locuiește mama mea, care mă ajută foarte mult. Și în cealaltă noi, cu copiii. Ea gătește de cele mai multe ori pentru toată lumea. Mă ajută cu cei mici, uneori chiar și la teme. Facem niște sacrificii și muncim pentru ei, pentru că nu se poate dacă nu muncești și nu faci eforturi. M-a ajutat Dumnezeu să am o familie numeroasă. Să fie și copiii reușiți, potoliți și cu mama lângă mine. Am avut și greutăți în viață, dar lucrurile s-au compensat. Nu știu cum se vede din afară, dar noi suntem foarte recunoscători pentru tot ce avem și pentru ceea ce ni se întâmplă. Când am avut cele mai negre momente în viață și am rămas singură cu doi copii, crede-mă că nu a fost nimeni ca să-mi bată la poartă în afară de mama și de fratele meu", mărturisea fosta ştiristă Prima Tv.

Anca Serea şi-a răsfăţat mama de Ziua Femeii

Recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit, Anca Serea a vrut şi ea să-şi facă mama fericită de 8 martie. A dus-o la un salon de înfrumuseţare, unde i-a oferit un tratament pe măsură. În timp ce vedeta a cerut un tratament cosmetic pentru ca tenul ei să arate tânăr şi fresh, de mama fostei ştiriste s-au ocupat hair-styliştii care i-au recomandat o tunosare nouă şi împrospătarea nuanţei de păr.

anca-serea-miruna-vasile.jpg

anca serea miruna vasile
Anca Serea, alături de Miruna Vasile, managerul salonului unde şi-a răsfăţat mama
Foto: arhivă personală

"Anca a încercat un tratament, care combină efectele laserului, razelor infraroșii și galvanoterapia. Este un aparat care acționează concomitent pe față și pe gât, având două module individuale ce se poziționează exact pe zonele vizate. Tratamentul durează 20 de minute, timp în care pacienta stă culcată pe spate cu o mască pe față, ale cărei culori se schimbă de la roșu, albastru la mov", a explicat Miruna Vasile, managerul salonului.

anca_serea_tratament.jpg

anca serea tratament facial
Anca Serea are mare grijă de tenul ei şi periodic îşi face tratamente cosmetice
Foto: arhivă personală

Emoţionată, mama Ancăi Serea i-a mulţumit celebrei ei fiice pentru surpriză şi i-a mărturisit că se bucură enorm că şi-a găsit în sfârşit fericirea. 

"La un moment dat m-am gândit că este un blestem care există din generație în generație și nu se mai termină. Și bunica a rămas singură, și eu m-am despărțit de soț și mai apoi Anca a rămas mamă singură”, spunea în trecut mama Ancăi.    

 

 

Citeşte şi:

 

Anca Serea: “Am probleme grave de sănătate”. Rolul de mamă eroină i-a pus capac

Se iubesc la fel ca în prima zi! Anca Serea infirmă divorţul de Adi Sână

Loading...
 
 

Citește și

  • Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice

    E destul de delicat pentru unele cupluri să mai aibă timp și pentru momente intime, după ce casa li se umple de copii. Iată însă că Anca Serea, de cinci ori mămică, demonstrează contrariul. Vedeta a vorbit deschis despre amor și chiar a oferit niște sfaturi utile.

  • anca serea 37 de ani aniversare

    Weekendul a început mai devreme pentru Anca Serea! Focoasa şatenă împlineşte vineri (2 februarie) 37 de ani şi este recunoascătoare pentru tot ce i s-a întâmplat în viaţă. Vedeta, care este mamă a cinci copii, a început ziua în forţă, printre flori, baloane şi valuri de mesaje, dar şi alături de soţul ei, cântăreţul Adrian Sînă.