Anca Serea, gravidă a şasea oară: "Sarcina nu a fost programată!"

anca_serea_familie.jpg

anca serea familie
Anca Serea are o famlie numeroasă pe care şi-o măreşte din nou
Foto: ELLE

Nu degeaba i se spune mămica eroină a showbizului! Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil. Vedeta a ţinut totul secret până când burtica de gravidă a început să i se vadă pe sub haine. Soţia lui Adrian Sînă a făcit dezvăluiri despre sarcina ajunsă la 6 luni în cel mai nou număr al revistei Unica, pe coperta cărei a pozat, dezvăluind burtica care a căpătat rotunjimi.

Anca Serea are 38 de ani, 5 copii pe care i-a adus pe lume pe cale naturală, şi se pregăteşte de al şaselea. Şatena a povestit într-un interviu pentru Unica.ro cum s-a întâmplat minunea. 

anca_serea_insarcinata.jpg

anca serea insarcinata 6 luni
Anca Serea va deveni mamă pentru a şasea oară în această vară
foto: Unica

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, a povestit Anca Serea pentru aceeaşi sursă. 

anca_serea.jpg

anca serea insarcinata
Anca Serea va deveni mamă pentru a şasea oară în această vară
foto: Unica

Aceste probleme au trecut, aşa că Anca Serea a reuşit să se pună pe picioare. Mănâncă sănătos, multe fructe și legume și că este un om optimist, căruia nu-i place să se plângă și care găsește întotdeauna o rezolvare. "O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6. Este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscatoare şi foarte fericită!", a notat Anca Serea pe contul ei de Instagram la scurt timp după ce vestea a ajuns în presă.

Anca Serea are deja 5 copii

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. Cei doi locuiesc într-o vilă spaţioasă, camererle fiind organizate în aşa fel încât cei mici să fie grupaţi pe vârste. "Am încercat să le oferim intimitate celor mari. Moise  împarte camera cu Noah, David are camera lui, Sarah  are camera ei, Ava fie doarme cu mine și cu Adi, fie cu mama", povestea Anca Serea în trecut.   

 

 

Citeşte şi:

 

Cine este persoana din umbră care o ajută de fapt pe Anca Serea să crească 5 copii

Se iubesc la fel ca în prima zi! Anca Serea infirmă divorţul de Adi Sână

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă, însă soția lui Adi Sînă continuă să fie la fel de activă și să își păstreze rolul de „mămică eroină”, chiar dacă acest lucru înseamnă că neglijează somnul. De asemenea, Anca nu își uită nici carieră, implicându-se în diverse proiecte, iar toate aceste lucruri cumulate îi pun și mai mult în pericol sănătatea. Iată declarațiile!

  • După ce a bătut de mai multe ori holurile tribunalelor pentru a-și cere drepturile în instanță, Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Acesta din urmă a murit pe când Anca avea doar 28 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1