Cum şi-a mascat Anca Serea burtica de gravidă la premiile Gopo. Era deja însărcinată în 5 luni

anca_serea_decolteu.jpg

anca serea
Anca Serea a purtat o rochie cu decolteu adânc, care i-a ascuns bine sarcina
Foto: arhivă personală

Anca Serea (38 de ani) este însărcinată pentru a şasea oară. Ştirista va naşte în această vară o fetiţă, fiind deja gravidă în 6 luni. Secretul a fost dezvăluit chiar de vedetă, care a acceptat să apară într-un pictorial cu burtica deja conturată la vedere pentru coperta Revistei Unica. Luna trecută, şatena a atras toate privirile la Premiile Gopo, unde nimeni nu a ştiut că sub rochia elegantă, într-o nunaţă de roşu aprins, se ascunde o sarcină avansată.

Anca Serea ştie să păstreze secretul atunci când este însărcinată. A devenit o obişnuiţă pentru ea să anunţe târziu vestea. Aşa a făcut şi la precedentele sarcini, dar şi la ultima. Fosta ştiristă şi-a dezvăluit burtica de gravidă în 6 luni, în care poartă o fetiţă, într-un pictorial pentru Unica.ro. Printre ultimele apariţii publice ale Ancăi Serea a fost cea de la Premiile Gopo. 

serea_si_sina.jpg

anca serea adi sina
Anca Serea şi Adi Sînă, pe covorul roşu la Gala Premiilor Gopo
foto: Sever Gheorghe

Şatena a atras atunci atenţia celor din jur într-o rochie roşie ca focul din tafta, cu trenă şi decolteu adânc, creată de o casă de modă cunoscută în care a strălucit la propriu şi care i-a mascat foarte bine sarcina. Pensele din jurul taliei fiind cele care au reuşit să ascundă burtica deja conturată. La fel de elegant a fost şi soţul ei, solistul Adrian Sînă, care a purtat un costum negru, socoul fiind unul special, cu rever alb. Cântăreţul nu şi-a scăpat din ochi soţia, însărcinată pe atunci în 5 luni.

Anca Serea şi-a revenit spectaculos după toate cele cinci sarcini

Anca Serea a trecut deja prin cinci nașteri naturale, dar de fiecare dată şi-a revenit spectaculos. Fosta prezentatoare tv povestea într-un interviu câte kilograme cântărește și care sunt metodele la care apelează pentru a se menține suplă.

6-7-vedete-3-col-anca-serea.jpg

anca serea adi sina copii
Anca Serea şi Adi Sînă, într-o imagine de familie alături de cei 4 din cei 5 copii ai lor
foto: OK! România

"Nu prea sunt cu dietele și cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că așa m-am obișnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, și multe gustări. Am 53 de kilograme și mă mențin pentru că sunt foarte atentă la alimentație. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm și să mă odihnesc”, povestea Anca Serea în urmă cu jumătate de an.

Anca Serea, însărcinată în şase luni cu al şaşelea copil, este căsătorită cu Adi Sînă, iar cuplul are împreună trei copii: Noah, Ava şi Moise Petru. Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit, răpus de o boală nemiloasă. Din relaţia cu el vedeta mai are doi copii, pe David şi pe Sarah. 

 

Citeşte şi:

 

Anca Serea: “Am probleme grave de sănătate”. Rolul de mamă eroină i-a pus capac

Patru din cei cinci copii ai Ancăi Serea învață la școli private. Plătește o avere pentru educația lor

 

 

Loading...

Citește și

  • Anca Serea şi Adi Sînă şi-au unit, duminică (8 noiembrie), destinele în faţa lui Dumnezeu. Cei doi au făcut pasul cel mare după patru ani de relaţie şi doi copii împreună. Anca Serea a fost condusă la altar de cei patru copii ai ei, dintre care doi cu Adi Sînă, care le-au fost cavaleri de onoare şi, respectiv, domnişoare de onoare.

  • După ce a bătut de mai multe ori holurile tribunalelor pentru a-și cere drepturile în instanță, Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Acesta din urmă a murit pe când Anca avea doar 28 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.