EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu Toni Antohi, marea iubire a artistei Ionela Prodan

toni-antohi.jpg

toni antohi
Toni Antohi, distrus de durere la înmormântarea Ionelei Prodan
foto: Click!

Toni Antohi, fostul partener de viaţă al regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan, suferă enorm şi acum, la un an de la tragedie. El este văzut adesea cu braţele pline de flori şi plângând la mormântul femeii pe care a idolatrizat-o. Deşi s-a zvonit că avea de gând să părăsească vila în care a locuit cu solista, iată că Anamaria Prodan s-a opus.

Ionela Prodan şi Toni Antohi s-au iubit cu patos şi, vreme de 13 ani, până anul trecut, când a survenit decesul solistei, au locuit în vila femeii, din buricul Captalei, în valoare de 600.000 de euro. Imediat după moartea ei, bărbatul intenţiona să se mute în casa părintească din Moldova, fiindu-i greu să mai trăiască înconjurat de atâtea amintiri, însă Anamaria Prodan, fiica Ionelei, l-a convins să-şi schimbe gândurile. Apropiaţii vedetei de la Antena Stars ne-au dezvăluit că Anamaria i-ar fi spus lui Toni să rămână alături de ei, căci le este un adevărat sprijin, şi că această vilă îi va aparţine şi lui până când va închide ochii, gest care l-a impresionat enorm. Toni s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, adorându-le pe cele două fete ale Ionelei, dar şi pe nepoţii acesteia. 

14-vedete-3.jpg

Aceasta este vila de 600.000 de euro construită de Ionela Prodan

La înmormântarea solistei, din 18 aprilie 2018, bărbatul a fost un monument de durere şi nu s-a dezlipit o clipă de Anamaria, căreia la un moment dat i s-a făcut rău. Celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viaţă la 70 de ani, după ce a pierdut bătălia cu cancerul la pancreas. Toni merge periodic la mormântul acesteia din Cimitirul Bellu din Capitală, acoperindu-i cavoul cu flori.

Ionela Prodan a fost căsătorită cu Traian Tănase, tatăl fetelor ei, Anamaria şi Anca, iar după şapte ani de la decesul acestuia, cântăreaţa şi-a refăcut viaţa alături de Toni. ”Mărturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian. Motivul major care m-a făcut să renunţ la turnee a fost pierderea soţului meu, Traian Tănase, în 1992. El era cel mai mare sprijin al vieţii mele, un soţ şi un tată excepţional. Fără el n-aş fi putut avea cariera pe care am avut-o. Însă anii au trecut şi mi-am regăsit liniştea sufletească lângă cel de-al doilea soţ, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea, în urmă cu câţiva ani, regretata artistă, pentru gds.ro. 

Citeşte şi

 

EXCLUSIV Anamaria Prodan, parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan. Ce a pus în pachete

Cât de trist! Ionela Prodan, înmormântată de ziua nepoatei pe care voia să o vadă mireasă

 

Nelu Ploieşteanu: «La un an de la decesul lui Mihăiță dăm de pomană un șifonier și un pat»

Nelu Ploieșteanu (68 de ani)  nu-și revine nici acum, la un an de la decesul fiului său, Mihăiță, care a încetat din viață la 32 de ani. ”Lăutarul sufletelor” și soția lui, Elena, se pregătesc de parastas: “Sâmbătă o să îi facem pomana de un an, acasă. Nu știu câte persoane  vor fi la masă, am invitat rudele, preotul, plus cinci-șase prieteni. O să îi dăm de pomană mobilă cât pentru o garsonieră, așa se dă la noi: pat, plapumă, covor, perdele și perne. Mâncarea o să fie de post și ne gândeam să punem pe masă orez cu ciuperci, icre, fasole sau pește, mai vedem până atunci”. 

Elena plânge și acum, ea fiind cea care l-a îngrijit pe Mihăiță, diagnosticat imediat după naștere cu tetrapareză spastică, forma cea mai severă de paralizie cerebrală. Nelu și Elena merg zilnic la mormântul băiatul lor, Mihăiță, care a murit pe 21 aprilie 2018. Cavoul din Cimitirul Străulești 2 este acoperit cu jucării și cu flori: ”Am păstrat și acum lucrurile lui, le strâng la piept, nu mă pot despărți de ele, vreau să mai simt mirosul lui”, ne-a spus femeia îndoliată. Celebrul cuplu mai are patru fete.

 

 

Loading...

Citește și

  • Ionela Prodan s-a stins din viaţă luni seara la vârsta de 70 de ani pe un pat de spital de la Elias din cauza unui cancer nemilos la pancreas. Medicii au anunţat că a suferit un stop cardioresporator iresuscitabil, dar solista avea o inimă puternică, boala fiind cea care i-a măcinat trupul. Artista a început lupta cu maladia încă de acum un an şi jumătate, când fiica ei Anamaria a dus-o la specialişti din întreaga lume. Apropiaţi ai familiei au mărturisit că impresara a încercat tot ce se putea omeneşte pentru a-şi salva mama, dar în final, când a înţeles că nu are ce să facă, a acceptat să-i ţină boala sub control în România.

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.