Înmormântare de 30.000 de euro pentru Ionela Prodan. Fetele artistei au plâns continuu

i14-5-a-1-5col.jpg

Anamaria Prodan a fost susţinută pe tot timpul înmormântării de sora ei Anca şi de soţul Laurenţiu Reghecampf
Foto: Click!

Familia, prietenii şi admiratorii şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost emblema muzicii populare olteneşti, Ionela Prodan. Un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos au oficiat ceremonia de înmormântare. Zeci de coroane de flori pentru solistă şi peste o mie de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu.

Cea mai grea zi pentru Anamaria Prodan! S-a adunat cu greu şi a avut norocul să aibă pe lângă ea apropiaţi care să o ajute cu pregătirile, altfel Anamaria ar fi cedat. La ora 10, curtea Cimitirului Bellu era înţesată de oameni, probabil peste o mie de persoane au fost prezente pentru a o conduce pe artista preferată pe ultimul drum.

i24-5-a-3-2col.jpg

Sicriul a fost acoperit cu drapelul României
Foto: Click!

 

O oră mai târziu, un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos condus de arhidiaconul Mihai Bucă au început slujba funerară, la care au luat parte familia, rudele şi apropiaţii artistei. Fiicele Anamaria şi Anca, ginerele Laurenţiu Reghecampf, cei doi fraţi ai Ionelei, Titu şi Iulian, cumnata sa şi vedete din toate domeniile.

i34-5-a-4-2col.jpg

Ilie Năstase a venit pe scuter la cimitir
Foto: Click!

 

Din domeniul muzical au fost prezenţi Gheorghe Turda şi Marioara Man, care au şi interpretat câte un cântec de jale, dar şi Elena Merişoreanu, Cornelia Catanga sau Valeria Arnăutu.

Din fotbal au fost prezenţi Ilie Năstase, Marius Alexe, Meme Stroica, Tea Sponte în frunte cu Gigi Becali, care a fost întâmpinat de puhoiul de oameni precum un star american.

i44-5-a-5-2col.jpg

Elena Merişoreanu, vizibil afectată de moartea prietenei ei
Foto: Click!

 

Oamenii au început să-l aplaude, să-i scandeze numele şi să-l atingă, astfel că latifundiarul din Pipera a avut nevoie să fie păzit de bodyguarzi. Iar din mediul politic, acolo unde Ionela Prodan a activat o perioadă de timp, au fost prezenţi Codrin Ştefănescu, Ecaterina Andronescu, dar şi Prinţesa Lia.

Slujba s-a încheiat în jurul orei 14.00, iar Anamaria şi Anca s-au aşezat în faţa sicriului să-şi sărute mama pentru ultima oară.

i54-5-a-6-2col.jpg

Gigi Becali a făcut baie de mulţime pe aleile din faţa capelei
Foto: Click!

 

A fost un moment extrem de emoţionant, căci fetele nu s-au oprit din plâns pe tot timpul ceremoniei. Sprijinindu-se una de cealaltă, fiicele regretatei soliste au pornit în urma sicriului, până pe Aleea Artiştilor, acolo unde se află mormântul familiei şi unde este îngropat primul soţ al acesteia, Traian Tănase, decedat în 1992 după un atac cerebral.

i64-5-a-7-2col.jpg

Ecaterina Andronescu, unul dintre politicienii prezenţi
Foto: Click!

 

Un drum greu, presărat cu lacrimi şi oftat, multe condoleanţe din partea colegilor de breaslă ai Ionelei. ”Ionela Prodan mi-a fost colegă de promoţie şi de studenţie. Am fost prieten bun şi cu regretatul ei soţ. Am cântat ultimul cântec cu lacrimi în ochi şi în suflet. Merită să-i închinăm o rugăciune. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace. Să-i fie ţărâna uşoară”, a spus emoţionat Gheorghe Turda.

i74-5-a-8-2col.jpg

Aleile cimitirului au fost neîncăpătoare pentru cei peste 1.000 de admiratori
Foto: Click!

Tristul eveniment s-a încheiat cu o pomană organizată la Premier Palace şi unde au fost prezente în jur de 200 de persoane. Meniul a fost unul bogat şi scump, din care n-a lipsit somonul cu sos de lămâie. În total, Anamaria Prodan a scos din buzunar fabuloasa sumă de 30.000 €.
Loading...
 
 

Citește și

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

  • Ionela Prodan s-a stins din viaţă luni seara la vârsta de 70 de ani pe un pat de spital de la Elias din cauza unui cancer nemilos la pancreas. Medicii au anunţat că a suferit un stop cardioresporator iresuscitabil, dar solista avea o inimă puternică, boala fiind cea care i-a măcinat trupul. Artista a început lupta cu maladia încă de acum un an şi jumătate, când fiica ei Anamaria a dus-o la specialişti din întreaga lume. Apropiaţi ai familiei au mărturisit că impresara a încercat tot ce se putea omeneşte pentru a-şi salva mama, dar în final, când a înţeles că nu are ce să facă, a acceptat să-i ţină boala sub control în România.

  • De parcă durerea pricinuită de pierderea mamei nu ar fi de ajuns, Anamaria Prodan mai are o piatră pe inimă. Azi, 19 aprilie, fix în ziua înmormântării, fiica ei, Rebecca, împlinește 19 ani. Dureroasa coincidență a dat-o peste cap pe impresară.

  • motor adrian nastase ionela prodan inmormantare

    Apariţie îndrăzneaţă a fostului tenismen la înmormâmtarea Ionelei Prodan. Ca să se strecoare mai uşor în traficul din Bucureşti şi probabil pentru a ajunge la timp la funeraliile solistei, Ilie Năstase a intrat pe aleile cimitirului Bellu pe două roţi. A parcat motorul printre morminte şi a intrat în capela, unde un sobor de opt preoţi au oficiat o slujbă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1