Cât de trist! Ionela Prodan, înmormântată de ziua nepoatei pe care voia să o vadă mireasă

ana_maria_prodan_si_rebecca.jpg

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, împlinește azi 19 ani

De parcă durerea pricinuită de pierderea mamei nu ar fi de ajuns, Anamaria Prodan mai are o piatră pe inimă. Azi, 19 aprilie, fix în ziua înmormântării, fiica ei, Rebecca, împlinește 19 ani. Dureroasa coincidență a dat-o peste cap pe impresară.

Și-a dorit să își vadă nepoții mari, la casele lor, iar până pe 16 aprilie,  când și-a dat ultima suflare, Ionela Prodan a putut să se bucure de realizările nepoților. Toți cei trei copii ai Anamariei Prodan excelează în câte un domeniu: Sarah (18 ani) este o baschetbalistă de succes, Laurențiu Reghecampf Junior (9 ani), un fotbalist talentat, iar Rebecca (19 ani), cea mai mare, un manechin de top, care recent a defilat pentru celebra casă de modă Prada.

img_0245.jpg

Ionela Prodan a murit, Rebecca, Sarah, Laur jr, inmormantare, cimitirul Bellu, aniversare trista, Anamaria Prodan
Anamaria Prodan s-a ocupat de înmormântarea mamei ei
foto: Dorin Constanda

Ionela Prodan și-ar fi dorit să apuce ziua în care s-o vadă și mireasă, dar iată că nemilosul cancer la pancreas i-a răpit această bucurie. Și, pentru că Rebecca era atât de strâns legată de bunica ei, iată că destinul a făcut în așa fel ziua de azi să fie și mai copleșitoare decât putea fi deja. Azi, 19 aprilie, Rebecca împlinește 19 ani și tot azi bunica ei, Ionela Prodan, va fi înmormântată la cimitirul Bellu, din Capitală.   

ionela_prodan_familie.jpg

ionela prodan,
Pentru Ionela Prodan, familia era totul. Nepoții nu s-au dezlipit de lângă ea, la spital
Loading...
 
 

Citește și

  • Ionela Prodan s-a stins din viaţă luni seara la vârsta de 70 de ani pe un pat de spital de la Elias din cauza unui cancer nemilos la pancreas. Medicii au anunţat că a suferit un stop cardioresporator iresuscitabil, dar solista avea o inimă puternică, boala fiind cea care i-a măcinat trupul. Artista a început lupta cu maladia încă de acum un an şi jumătate, când fiica ei Anamaria a dus-o la specialişti din întreaga lume. Apropiaţi ai familiei au mărturisit că impresara a încercat tot ce se putea omeneşte pentru a-şi salva mama, dar în final, când a înţeles că nu are ce să facă, a acceptat să-i ţină boala sub control în România.

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1