Ce decizie a luat iubitul Ionelei Prodan după moartea artistei

img_3837.jpg

Ionela Prodan, Anamaria Prodan, primul sot al Ionelei Prodan, Traian Tanase, Toni Antohi, familie
Ionela Prodan a fost înmormântată joi, 19 aprilie
foto:Sever Gheorghe

Despre Ionela Prodan se știe că a fost o artistă emerită și o mamă devotată, discretă cu viaţa privată. A fost căsătorită cu polițistul Traian Tănase, a rămas văduvă în 1992, iar ultimii 20 de ani din viață i-a petrecut în armonie, alături de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a căsătorit niciodată. După decesul solistei, bărbatul a decis să plece la casa natală din Moldova. Îi este greu să trăiască singur, înconjurat de amintiri, în vila “conjugală”.

Astăzi, 23 aprilie, s-a împlinit o săptămână de când artista noastră, Ionela Prodan, s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, după o cruntă luptă cu cancerul la pancreas. A fost plânsă cu lacrimi amare de fiicele sale, dar şi de bărbatul care i-a stat alături în ultimii 20 de ani. Îmbrăcat în haine de doliu și cu privirea ascunsă după o pereche de ochelari de soare, Toni Antohi nu s-a dezlipit timp de trei zile de sicriul cu trupul neînsufleţit aş femeii pe care a iubit-o enorm. În ziua în care a fost înmormântată, joi, 19 aprilie, abia se mai putea ține pe picioare de durere, dar și de oboseală.

img_4094.jpg

Ionela Prodan, Anamaria Prodan, primul sot al Ionelei Prodan, Traian Tanase, Toni Antohi, familie
Toni Antohi (cu ochelari) a stat în permanenţă lângă Anamaria şi lângă Reghe
foto: Sever Gheorghe

Acum, după ce a rămas singur, Toni a luat o decizie neașteptată. Click! a aflat că bărbatul a hotărât să se întoarcă în Moldova, acolo unde s-a născut și a locuit în tinerețe, pentru că nu suportă să locuiască singur în vila din Vitan, a Ionelei Prodan, acolo unde au trăit clipe minunate împreună. Despre Toni se știe că a fost al doilea bărbat din viața artistei, însă nu a existat o căsătorie între ei. Ionela Prodan l-a întâlnit pe inginerul originar din Moldova pe când avea 51 de ani, după ce i-a decedat soțul, tatăl Anamariei şi al Ancăi. ”Mărturisesc că mi-a fost greu după moartea lui Traian. Însă anii au trecut și mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin”, povestea, în urmă cu ceva timp, regretata artistă pentru gds.ro.

oameni_1_0.jpg

Ionela Prodan, Anamaria Prodan, primul sot al Ionelei Prodan, Traian Tanase, Toni Antohi, familie
Aceasta este vila din Vitan în care au locuit Ionela Prodan şi Toni Antohi
foto: CLICK!

Ionela Prodan s-a stins pe 16 aprilie, la Spitalul Elias din Bucureşti, din cauza unui cancer la pancreas. Anamaria, fiica ei, i-a fost alături până în ultima clipă şi a făcut tot posibilul ca mama ei să nu afle detalii despre boală. Artista de muzică populară a fost înmormântată la cimitirul Bellu, din Capitală.

ionela_prodan.jpg

Ionela Prodan, alături de primul ei soţ, în ziua nunţii
Foto Instagram

Ionela Prodan, îngropată lângă soţul ei

Ionela Prodan îşi doarme somnul de veci pe Aleea Artiștilor, la cimitirul Bellu, din Capitală, în cavoul în care este îngropat primul ei soţ, Traian Tănase, care s-a stins din viață în urma unui accident vascular în anul 1992, când fiica cea mică, Anamaria Prodan, abia devenise majoră. Pierderea soțului a fost o tragedie pentru Ionela Prodan, care l-a plâns ani la rând. Nu doar că a fost iubirea vieții ei, căci s-a căsătorit la o lună de când s-au cunoscut, însă a fost și un sprijin real, deoarece când era plecată în turnee sau trebuia să susțină concerte prin țară, soțul a ajutat-o foarte mult cu fetele.

img_3964.jpg

Ionela Prodan, Anamaria Prodan, primul sot al Ionelei Prodan, Traian Tanase, Toni Antohi, familie
Ionela Prodan, înmormântată lângă Traian Tănase
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și