Elena Băsescu, mamă model pe pârtie. Ce veseli sunt Sofia și Traian Jr.!

elena-basescu-copii-predeal.jpg

elena basescu pe partie cu copiii
Elena Băsescu a petrecut un weekend de poveste cu copiii pe pârtia de la Predeal
foto: arhivă personală/Facebook

Mare fan al sporturilor de iarnă, Elena Băsescu (38 de ani) le-a transmis și copiilor ei pasiunea pentru ski. Fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu și-a petrecut weekend-ul pe pârtia de la Predeal, împreună cu Sofia (5 ani) și Traian Jr. (4 ani).

Elena Băsescu a petrecut câteva ore de vis pe pârtia de la Predeal, împreună cu cei doi copii mai mari ai ei. Mărturie stau imaginile publicate de fiica cea mică a fostului președinte al României pe contul personal de Facebook.

Haine groase, bujori în obraji, multe zâmbete și pupici. E clar, cei trei s-au simțit minunat, iar lecțiile de ski au fost o plăcere. Eba a fost ea însăși instructor pentru Sofia și Traian. Fiica lui Traina Băsescu a lăsat placa ei deoparte și i-a învățat pe cei mici să alunece corect pe skiuri, cu răbdare și cu zâmbetul pe buze. Rezultatul a fost o zi întreagă petrecută pe pârtie, până la aprinderea nocturnei.

elena-basescu-copii-iarna.jpg

elena basescu pe partie cu copiii
Elena Băsescu se distrează pe pârtie Clăbucet din Predal cu Sofia și Traian Jr.
foto: arhivă personală/Facebook

 

elena-basescu-copii-partie.jpg

sofia si traian jr pe partie
Sofia și Traian Jr. pun în practică sfaturile primite de la mama lor
foto: arhivă personală/Facebook

 

elena-basescu-copii.jpg

elena basescu, rasfatata de sofia si de traian jr pe partie
La sfârșitul zilei, Sofia și Traian Jr. o răsplătesc pe Elena cu îmbrățișări și pupici
foto: arhivă personală/Facebook

 

Elana Băsescu, mamă, iubită și femeie de afaceri

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă, de haine de firmă și de reviste glossy. În ultima vreme însă, percepția despre Elena Băsescu s-a schimbat radical. Publicul a descoperit-o treptat pe Eba și altfel: mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri. La mai puțin de doi ani de la  divorțul de Bogdan Ionescu, alias Syda, tatăl celor doi copii mai mari ai ei, Elena și-a refăcut viața alături de afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani) și a devenit mamă pentru a treia oară.

elena-basescu-iubit-copil.jpg

iubitul elenei basescu o tine in brate pe micuta anastasia
Iubitul Elenei Băsescu, împreună cu micuța Anastasia
foto: arhivă personală/Facebook

 

De curând, vedeta și-a deschis o afacere cu haine pentru copii, asta pe lângă faptul că se ocupă, cu brio, și de afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei: pizzeria și pub-ul din Capitală.

 

Citește și:

Elena Băsescu munceşte cot la cot cu iubitul la pizzeria familiei

Ce drăgălaşi sunt copiii Elenei Băsescu! Toţi trei fac reclamă la noua afacere cu haine a mamei lor

Loading...

Citește și

  • copii bogdan ionescu

    Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu. Micuţii petrec vacanţele pe rând cu cei doi şi aşa s-a întâmplat şi la aniversarea de cinci ani a Sofiei Anais. Tatăl i-a oferit un cadou şi un tort la restaurant, vineri seară, iar sâmbătă a fost rândul mamei să o felicite pe fetiţa ei. Elena i-a pregătit şi ea un moment festiv şi un alt tort, însoţit de urări.

  • Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.