Elena Băsescu munceşte cot la cot cu iubitul la pizzeria familiei

2_1.jpg

Fiica fostului președinte al României și iubitul ei robotesc pe lângă clienţi
Fotografii: BLITZ

Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurul ei moment de relaxare este sala de sport, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! au surprins-o la pizzeria lui Cătălin ”Tomată”.

Îmbrăcată într-o ţinută sport, mulată, de culoare neagră, ce îi pune în evidenţă silueta, cu ochelari de soare şi părul prins, Elena Băsescu este o mămică cool! Între pozele de la ieşirea din maternitate şi cele surprinse de fotoreporterii Click! de săptămâna trecută este o distanţă de patru luni şi jumătate şi cel puţin şapte kilograme topite, iar Elena arată mai bine ca niciodată.

 

Mezina fostului preşedinte al României s-a îngrăşat mult la toate cele trei sarcini, însă a reuşit să slăbească rapid cu sport şi alimentaţie corectă, aşa că poate fi luată drept exemplu. 

Tot un fel de ”sală” se pot numi şi activităţile ei numeroase de peste zi, care o ajută să ardă caloriile, iar la acest capitol EBa nu prea are rival. De la primele ore ale dimineţii, aceasta îşi pregăteşte cei trei copii în funcţie de nevoile fiecăruia. Sofia şi Traian merg la grădiniţă, aşa că au nevoie de pacheţel, de haine pregătite, iar micuţa Anastasia, de biberon.

2_4.jpg

Cătălin ”Tomată” și EBa s-au întreținut cu amicii la o felie de pizza

 

După ce îi duce la grădi, Elena merge la sală unde se antrenează mai bine de  o oră, iar după ce îşi ia porţia de energie, se ocupă şi de afacerile familiei, cot la cot cu iubitul ei, Cătălin “Tomată”. 

A slăbit 7 kg după ce a născut-o pe Anastasia

Celebra brunetă a fost surprinsă la pizzeria recent deschisă, din zona Piaţa Victoriei. Cătălin era deja acolo, încă de la deschidere, aşa cum face în fiecare zi. Aceasta şi-a salutat iubitul, a făcut câteva poze pentru promovarea locaţiei pe Instagram, apoi a socializat alături de câţiva prieteni, la un suc şi multe felii delicioase de pizza.

 

Cătălin ”Tomată” a gravitat în jurul ei şi este cât se poate de fericit că poate să aibă lângă el o femeie care nu doar că  are grijă de copilaşi, ci se implică şi în activităţile de marketing ale afacerii. De fapt, ale afacerilor, pentru că EBa se ocupă de promovarea virtuală şi a restaurantului Noa, pe care îl deţine de mai mult timp iubitului ei.

2_7.jpg

Au atâtea sortimente, încât îți e greu să te decizi ce vrei

 

După ce şi-a luat ”la revedere” de la amici şi i-a dat un pupic lui Cătălin, Elena a plecat să îşi ia copiii de la grădiniţă, să îi spele, să îi hrănească, să le cânte ori să-i adoarmă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Luni, 22 octombrie, a fost o zi cu emoţii pentru Cătălin Gheorghe (26 de ani), poreclit Tomată. În jurul prânzului, iubitul Elenei Băsescu (38 de ani) şi-a inaugurat pizzeria din Piaţa Victoriei, a muncit cot la cot cu angajaţii, iar spre seară a primit o vizită de infarct: însuşi Băse a trecut să vadă cum merg treburile.

  • Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1