Ce drăgălaşi sunt copiii Elenei Băsescu! Toţi trei fac reclamă la noua afacere cu haine a mamei lor

7-act-base-1.jpg

Fiica cea mică a fostului preşedinte a pozat cu cei trei copii pentru a prezenta produsele

E pusă pe afaceri. După ce şi-a ajutat logodnicul să îşi deschidă pizzeria din centrul Bucureştiului, iată că acum Elena Băsescu şi-a lansat o afacere cu haine pentru copii şi mămici. Celebra brunetă a pozat alături de Sofia, de Traian, dar şi de bebeluşa Anastasia în hăinuţe asortate, ce pot fi cumpărate de pe site-ul ei.

De când a devenit mămică, Elena Băsescu (38 de ani) reuşeşte să se asorteze perfect cu cei trei copilaşi ai ei, Sofia (5 ani), Traian (3 ani) şi micuţa Anastasia, de şase luni. Iată că acesta a fost primul imbold pentru care s-a “aruncat” într-o afacere cu hăinuţe, pe care a deschis-o de curând.

Elena Băsescu a pozat alături de micuții ei pentru noua afacere

Mezina fostului preşedinte al României s-a asociat cu o prietenă de-ale ei şi au realizat brandul Ebakids.ro unde mămicile se pot asorta perfect vestimentar cu odraslele lor.  Rochiţe roşii din catifea pentru fetiţe mai mari, mai mici, dar şi pentru mame, costumaşe pentru băieţi,  ţinute lejere în culori vesele, la preţuri între 150 de lei şi 400 de lei per produs. Spre exemplu, rochia din catifea marsala şi tulle alb costă 339 de lei, iar rochia pentru mami, din aceleaşi materiale şi pe aceeaşi culoare costă 510 lei.

elena-basescu-copii2.jpg

Elena Băsescu, alături de cei trei copii: Sofia, Traian Jr. și mezina Anastasia

“Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama». Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan»”, a spus Elena Băsescu.

elena-basescu-copii1.jpg

Manechine pentru hăinuțe au fost chiar Elena și cei trei copii ai săi

Manechine pentru hăinuţele de pe site au fost chiar Elena şi cei trei copii ai ei. “Mi-am dorit întotdeauna 3 copii. Nu este atât de greu precum m-a avertizat  toată lumea care e în necunoştinţă de cauză. Mă ajută faptul că Sofia şi Traian sunt relativ apropiaţi ca vârstă. Sunt foarte omogeni. Se joacă împreună, merg la grădiniţă de la 8 la 17, timp în care stau cu Anastasia”, a povestit Elena Băsescu la Antena Stars.

elena-basescu-copii-3.jpg

Elena Băsescu, imagini adorabile alături de copiii săi
Loading...