Elena Băsescu și fiica ei cea mare, perfect asortate la serbarea de la grădiniță

elena_basescu_sofia_anais.jpg

elena basescu fetita sofia anais
Sofia Anais este fata cea mare a Elenei Băsescu
Foto: arhivă personală

Mamă a trei copii, Elena Băsescu (38 de ani) pare că reușește să jongleze cu toate activitățile de fiecare zi și să-și facă timp pentru toți copiii, pentru iubitul său, dar și pentru afacerea recent deschisă, o pizzerie.

Cum sezonul serbărilor de iarnă a venit, și copiii Elenei sunt "actori" în astfel de spectacole puse la cale de grădinița la care merg. Asta în cazul Sofiei Anais  (5 ani) și al lui Traian Junior (3 ani și 10 luni), căci micuța Anastasia are de abia 6 luni.

Cea care a spart gheața în acest sezon este Sofia, care merge la grădinița din cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut. În această insituție de învățământ s-a organizat un spectacol pentru Sărbătoarea luminilor (Hanuka), iar cei mici au strălucit. Fetițele au arătat ca niște balerine, s-au îmbrăcat toate în galben, iar Elena Băsescu a ținut să-i ofere fiicei sale o amintire pe care să nu o uite când va crește: și-a comandat o rochie asemănătoare și a susținut-o din sală.

elena_basescu_fetita.jpg

elena basescu fetita sofia anais
Elena și-a comandat o ținută specială pentru serbarea Sofiei
Foto: arhivă personală

 

Elena Băsescu se iubește cu Cătălin Gheorghe

catalin-gheorghe-tomata-elena-basescu-botez-anastasia-fiica.jpg

elena basescu catalin tomata
Elena Băsescu şi Cătălin Tomată, la botezul fiicei lor
foto: Mihai Ionescu

 

Elena Băsescu este în prezent partenera lui Cătălin Tomată, cei doi formând un cuplu de un an și jumătate, nefiind căsătoriți momentan. Fiica cea mică a fostului președinte are doi copii, Sofia și Traian, din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, iar micuța Anastasia este rezultatul relației dintre ea și Cătălin. 

Actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, este cu zece ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, dar și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei. 

elena_basescu_3_copii.jpg

elena basescu 3 copii
Elena Băsescu, alături de cei trei copii ai săi
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • copii bogdan ionescu

    Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu. Micuţii petrec vacanţele pe rând cu cei doi şi aşa s-a întâmplat şi la aniversarea de cinci ani a Sofiei Anais. Tatăl i-a oferit un cadou şi un tort la restaurant, vineri seară, iar sâmbătă a fost rândul mamei să o felicite pe fetiţa ei. Elena i-a pregătit şi ea un moment festiv şi un alt tort, însoţit de urări.

  • Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1