A fost anul Elenei Băsescu: iubit, copil, afaceri și super siluetă

elena-basescu-copii2.jpg

Elena Băsescu, alături de cei trei copii: Sofia, Traian Jr. și mezina Anastasia

Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurele ei momente de relaxare sunt la sala de sport sau la salonul de înfrumusețare, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! îți arată cum se desfășoară o zi din viața mezinei fostului președinte al României.

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă, de haine de firmă și de reviste glossy. Iată că percepția despre Elena Băsescu (38 de ani) a început să se schimbe radical, iar asta pentru că bruneta s-a lăsat descoperită și altfel: mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri. În ultimul an, bruneta a reuşit să ne surprindă cum n-a mai făcut-o de mult, poate de la anunţul divorţului de Bogdan Ionescu, alias Syda, consemnat în septembrie 2016. Pe 4 iunie, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu l-a făcut tătic de fată pe noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani), după aceea a reușit să redevină “Miss Fitness”, așa cum era pe vremuri, de curând și-a deschis o afacere cu haine pentru copii, asta pe lângă faptul că se ocupă, cu brio, și de afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei: pizzeria de pe Nicolae Titulescu și pub-ul de pe Calea Victoriei.

Iată cum arată o zi din viața Elenei Băsescu!

Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită. Și, deşi are bonă, Elena se dezlipeşte cu greu de copii, aşa că preferă să meargă să-i ia pe cei mari de la grădiniţă însoţită şi de micuţa Anastasia, pe care o ţine în marsupiu (ham).

elena-basescu-copii.jpg

Elena Basescu copii
Elena Băsescu nu mai are nici o mână liberă, iar la piept o ţine pe micuţa Anastasia
foto: arhivă personală

Elena nu uită însă că trebuie să aibă grijă și de ea, așa că nu de puține ori, fotoreporterii Click! au surprins-o la sala de sport, unde a tras din greu pentru a redeni sexy. Mezina lui Traian Băsescu a slăbit după fiecare naștere, cu multă ambiție, frecventând aceeași sală din zona de Nord a Capitalei. De data aceasta nu are multe kilograme de dat jos, căci sarcina cu Anastasia nu i-a modificat prea mult silueta, însă EBa pare decisă să redevină “fibră”. Ultima oară, fotoreporterii Click! au surprins-o îmbrăcată lejer, cu pantaloni de trening, tricou şi pulover, şi accesorizată cu un rucsac Louis Vuitton, de 1.800 de euro. Bruneta a coborât din Merţanul ei alb extrem de hotărâtă şi cu poftă de exerciţii.

elena-basescu-sala-fitness-2018.jpg

elena basescu sala
Elena Băsescu vrea să mai dea jos câteva kg după ce a adus-o pe lume pe Anastasia
foto: Mihai Ionescu

Când nu este alături de copii, la sala de fitness sau acasă, pe Elena Băsescu o poți găsi la pizzeria pe care iubitul ei, Cătălin Tomată, și-a deschis-o în luna octombrie, în buricul târgului. Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună și în ziua inaugurării, iar de atunci acel loc a devenit a doua casă pentru EBa. Se ocupă de promovare, are o vorbă bună pentru fiecare client, a avut apariții TV în care a vorbit despre afacerile familiei, iar iubitul ei face același lucru: nu este doar patron, ci și angajat, căci nu de puține ori l-am surprins la casa de marcat sau la tejghea. Chiar înainte de Sărbători am găsit-o pe Elena Băsescu tot acolo, de data asta alături de o prietenă, pe care încerca să o convingă să încerce cât mai multe sortimente de pizza. Cătălin Tomată a fost foarte atent cu iubita lui, a îmbrățișat-o și i-a masat umerii.

 • elena basescu catalin tomata
  Elena Băsescu, alături de iubitul ei, la pizzerie
  foto: Mihai Ionescu
 • elena basescu catalin tomata
  Elena are parte și de un masaj
  foto: Mihai Ionescu
 • elena basescu
  Elena Basescu arată senzațional după trei sarcini
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/3

Elena Băsescu își ajută iubitul și cu pub-ul de pe Calea Victoriei

Povestea de dragoste dintre EBa şi Cătălin Gheorghe (26 de ani), alias Tomată, a început în vara anului 2017. În ciuda vârstei, Cătălin a încercat să fie pe picioarele lui, independent de părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. Aşa că a început cu o pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine şi l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în business. De atunci s-a ales cu porecla de ”Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, ”Tomato”.

2_1.jpg

Fiica fostului președinte al României și iubitul ei robotesc pe lângă clienţi
Fotografii: BLITZ

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu mai deţine un pub pe Calea Victoriei, de care tot Elena Băsescu se ocupă pe partea de promovare. Ea pune periodic informații și poze pe Instagram și face ceea ce influencerii acceptă de la 300 de euro în sus: promovare pe rețelele sociale. Elena și Cătălin au împreună o fetiță, Anastasia, născută pe 4 iunie 2018. Elena Băsescu mai are doi copii din căsnicia de 4 ani cu Bogdan Ionescu, pe Sofia Anais (5 ani și 3 luni) şi pe Traian Junior (3 ani şi 10 luni).

Elena Băsescu și-a deschis și afacere cu haine pentru copii

E pusă pe afaceri. După ce şi-a ajutat logodnicul să îşi deschidă pizzeria din centrul Bucureştiului, iată că acum Elena Băsescu şi-a lansat o afacere cu haine pentru copii şi mămici. Mezina fostului preşedinte al României s-a asociat cu o prietenă de-ale ei şi au realizat brandul Ebakids.ro unde mămicile se pot asorta perfect vestimentar cu odraslele lor. Rochiţe roşii din catifea pentru fetiţe mai mari, mai mici, dar şi pentru mame, costumaşe pentru băieţi, ţinute lejere în culori vesele, la preţuri între 150 de lei şi 400 de lei per produs. Spre exemplu, rochia din catifea marsala şi tulle alb costă 339 de lei, iar rochia pentru mami, din aceleaşi materiale şi pe aceeaşi culoare costă 510 lei.

elena-basescu-copii1.jpg

Manechine pentru hăinuțe au fost chiar Elena și cei trei copii ai săi

“Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama». Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan»”, a spus Elena Băsescu. Manechine pentru hăinuţele de pe site au fost chiar Elena şi cei trei copii ai ei

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/elena-basescu-si-fiica-ei-cea-mare...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/base-inspectie-la-pizzeria-ginerel...

 

Loading...

Citește și

 • Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurul ei moment de relaxare este sala de sport, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! au surprins-o la pizzeria lui Cătălin ”Tomată”.

 • E pusă pe afaceri. După ce şi-a ajutat logodnicul să îşi deschidă pizzeria din centrul Bucureştiului, iată că acum Elena Băsescu şi-a lansat o afacere cu haine pentru copii şi mămici. Celebra brunetă a pozat alături de Sofia, de Traian, dar şi de bebeluşa Anastasia în hăinuţe asortate, ce pot fi cumpărate de pe site-ul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1