Moda genelor purtate de J Lo a ajuns în România

gene_j_lo.jpg

gene jennifer lopez
Genele purtate de Jennifer Lopez sunt la mare căutare
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Atrase de imaginea vedetelor de la Hollywood cu gene bogate, lungi şi cu volum, multe femei au tânjit să aibă ochii puşi în valoare de extensii care rezolvau în câteva ore această problemă. La modă sunt însă genele, care conferă un look natural, fără a încărca privirea. Cel mai bun exemplu este cel al cântăreţei Jennifer Lopez.

Genele lungi şi aerisite sunt în trendul anului 2019! Experţii în make-up şi cei care aplică astfel de extensii la saloanele specializate punctează asupra unui aspect cât mai natural, care să nu încarce ochii.  

doina_ilie.jpg

doina ilie lash artist
Doina Ilie a adus această tehnică şi în România
Foto: arhivă personală

"Personal recomand tipul de gene care avantajează fiecare clientă în parte, cu mențiunea că aceste extensii trebuie să fie aplicate natural, tocmai pentru a scoate în evidență trăsăturile femeilor. Divele de la Hollywood nu optează niciodată pentru look-uri prea încărcate sau de prost gust. Un bun exemplu în acest sens este însăși Jennifer Lopez. Genele de tipul celor purtate de J Lo conferă tocmai acest aspect natural de care vorbeam", a explicat Doina Ilie, lash artist.

Femeile care s-au îndrăgostit de aceste gene le pot cere ştiliştilor să mixeze lungimile, curburile și să aleagă grosimile potrivite pentru extensiile de gene pe care le pun în mod normal. Genele aplicate după acest tipar sunt uşor de purtat atât pe timpul zilei, cât şi seara la o ieşire cu prietenii sau la o petrecere sofisticată. 

De câte tipuri sunt genele

Genele false sunt de trei tipuri: bandă, individuale (fir cu fir) şi de tip smoc cu smoc. Primele au un efect mai dramatic, pot fi aplicate la domiciliu, se pot refolosi, dar trebuie date jos seara. Cele fir cu fir sunt aplicate printre genele naturale, precum o meşă, au un aspect mult mai natural şi se menţin până la 60 de zile. Genele smoc cu smoc rezistă 6 săptămâni, se aplică mai repede (o oră) decât cele fir cu fir şi sunt mai ieftine. Atenţie la calitatea adezivului.

 

Citeşte şi:

 

Gene mai LUNGI și mai groase cu doar 3 ingrediente

Ce obiceiuri îţi pot strica genele

Loading...

Citește și

  • Vrei să ai o privire seducătoare, cu gene lungi şi dese, fără să apelezi zilnic la clasicul rimel? O soluţie salvatoare este laminarea. Deşi sună ciudat şi pare să aibă legătură cu papetăria, în fapt nu este nici pe departe aşa. Procedeul ajută genele să fie mai negre, curbate şi dese în doar câţiva paşi.

  • Daca esti femeie, stii cat de important este aspectul fizic si cum genele lungi si dese iti schimba complet privirea. Dar cum obtii gene mai groase, in mod natural? Cu cateva solutii ieftine, la indemana oricui.