Gene mai LUNGI și mai groase cu doar 3 ingrediente

gene_click.jpg

gene lungi groase foliculi vitamina E
Rezultatul apare după doar o săptămână sau cel mult două
www.clickpentrufemei.ro

Se spune că genele arcuite fac ochii să semene cu diamentele. Din păcate, nu toate suntem binecuvântate cu gene groase și lungi, iar acest lucru face ca femeile să apeleze la metode alternative care le fac să crească rapid.

Masca pentru gene pătrunde adânc în straturile pleoapelor, stimulează foliculii și firele de păr cresc mai repede. În plus, rezultatul apare după doar o săptămână sau cel mult două. Această diferență este de dată de faptul că ingredientele nu funcționează în același mod la toate persoanele.

 

Iată ce trebuie să faci ca genele să crească mai lungi și groase:

Pasul 1.

Ia două linguri de ulei de ricin și încălzește-l într-un vas mic la foc mic, timp de cinci minute, după care-l dai la rece. Apoi aplici uleiul pe gene, masând timp de câteva minute. Antioxidanții prezenți în uleiul de ricin stimulează creșterea foliculilor.

 

Pasul 2.

Ai nevoie de două capsule ulei de vitamina E. Amestecă-l cu 1 lingură de ulei de ricin. Aplică pe gene uleiul și masează câteva minute, pentru a fi absorbit de piele. Vitamina E este cunoscută pentru efectul de îngroșare, consolidare și alungire asupra genelor.

 

Pasul 3.

Amestecă gel de aloe vera cu o lingură de ulei de ricin. Aplică pasta obținută pe gene. Vitaminele esențiale prezente în aloe vera vor stimula creșterea genelor.

Află pe clickpentrufemei.ro și ceilalți pași pentru a avea gene superbe!

Loading...

Citește și

  • După ce ai curăţat impurităţile cu şerveţelul umed, clăteşte-ţi faţa cu apă

  • Genele lungi şi dese sunt cheia... feminităţii. Cine nu-şi doreşte să se trezească în fiecare dimineaţă cu o privire seducătoare, să nu se mai chinuie, pe parcursul zilei, cu mascara, gene încărcate, machiaj întins şi multe altele? De aceea s-au inventat genele false. Acestea sunt de mai multe tipuri, tehnica de aplicare a evoluat, iar rezistenţa în timp este mai mare. Iată care sunt avantajele şi dezavantajele lor.