6 sfaturi pentru gene bogate şi lungi

CLIIMA20140527_0108_1.jpg

Genele au şi ele nevoie de tratamente pentru regenerare
Citeste tot despre: 

Genele tale şi-au pierdut strălucirea, elasticitatea, nu mai sunt la fel de puternice şi bogate? Poate că ar trebui să le acorzi şi lor ceva timp ca să se refacă şi să se regenereze. Iată câteva remedii şi sfaturi care te vor ajuta să ai o privire pătrunzătoare şi senzuală.

Vitamina E
Pentru ca genele să crească mai repede, să se regenereze şi să să fie bogate, urmează un tatament cu vitamina E. Aplică uleiul pe gene, după ce te demachiezi foarte bine. Foloseşte periuţa curată a unui rimel cu care nu te mai dai.

Uleiuri naturale
Şi uleiurile naturale te pot ajuta. Optează pentru ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de avocado, ulei de susan. Aplică unul dintre aceste produse pe gene şi pleoape şi masează încet. Uleiurile naturale ajută la regenerare, hrănesc în profunzime şi hidratează. Vei avea gene puternice şi sănătoase.

Aloe Vera
Aloe vera este un remediu pentru foarte multe afecţiuni, are proprietăţi benefice pentru ten şi numai! Dacă vrei să ai gene bogate, puternice şi sănătoase aplică , folosind o periuţă curată de la un rimel pe care nu-l mai foloseşti, gel de aloe vera. Vei vedea diferenţa în doar câteva săptămâni.

Nu purta gene false
Un alt sfat care te va ajuta să ai gene bogate şi sănătoase este să nu foloseşti gene false. Motivul? Când le îndepărtezi vei smulge şi genele naturale. Zona ochilor şi a pleoapelor este extrem de sensibilă, nu trebuie agresată în nici un fel!

Demachiază-te în fiecare seară
Este foarte important să te demachiezi corect în fiecare seară şi, mai ales, să îndepărtezi orice urmă de mascara. Rimelul afectează sănătatea genelor, fiind, în primul rând, un produs chimic. În fiecare seară, genele trebuie să fie curăţate şi hidratate.

Nu pune mâna la ochi
Evită să duci mâna la ochi. Genele sunt foaret fragile ş le poţi rupe. Nu te scărpina agresiv, pentru că rişti să le distrugi. Dacă te deranjează ceva în zona ochilor, foloseşte produse dezinfectante şi discuri demachiante.

Loading...