Ce obiceiuri îţi pot strica genele

Citeste tot despre: 

Vrei să ai gene naturale, lungi şi sănătoase? Să nu-ţi închipui că ele rămân aspectuoase dacă nu le îngrijeşti. Aşadar, ai grijă să nu îţi intre în obicei următorele lucruri!

  • Folosirea genelor false. Poate că îţi plac genele false, însă folosirea lor în exces poate distruge rădăcinile sănătoase ale genelor naturale.
  • Utilizarea aceluiaşi rimel mai mult de trei luni. Este foarte important să îţi schimbi rimelul o dată la trei luni, chiar dacă acesta nu s-a uscat complet. Astfel, vei evita posibile infecţii oculare.
  • Folosirea în exces a mascarei rezistente la apă. Să nu-ţi faci un obicei din a aplica pe gene mascara rezistentă la apă. Aceasta este recomandată numai în cazurile speciale, cum ar fi mersul la plajă, o zi la piscină sau ziua nunţii. Dacă devine un obicei, poate dăuna genelor tale.
  • Uiţi să te speli pe faţă înainte de culcare. O regulă nescrisă este demachierea în fiecare seară, înainte de culcare. Dacă uiţi în mod frecvent să te speli pe faţă înainte să ajungi în pat, nu doar genele tale vor fi afectate, ci şi pielea.
  • Bruscarea genelor. Pentru că sunt foarte sensibile, genele necesită o aplicare delicată a rimelului şi, totodată, o îndepărtare uşoară a acestuia, conform www.alegesanatos.ro. 
  • Nu mănânci destule proteine slabe. Acestea vor ajuta nu doar la întreţinerea genelor, ci şi a părului şi a pielii. În categoria de proteine slabe intră puiul, peştele, curcanul şi soia, esenţiale pentru refacerea celulelor. Chiar şi suplimentul de vitamina C este una dintre cele mai bune metode de a avea gene lungi si puternice. 
Loading...