Simona Halep își reciclează ținutele. Unde a mai îmbrăcat rochia roșie de la gala Wuhan Open

simona-halep-wuhan1.jpg

simona halep la wuhan
Simona Halep a strălucit într-o rochie roșie la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan
foto: Getty Images

Simona Halep a strălucit la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan, la sfârșitul săptămânii trecute. Îmbrăcată într-o rochie scurtă roșie, Simona s-a distrat cu mascotele turneului de tenis din China, doi urși panda uriași, și le-a zâmbit fotografilor. N-a fost însă prima oară când am văzut-o pe Simona purtând această rochie roșie la un eveniment oficial.

Ar fi fost și păcat ca o rochie atât de reușită să rămână în dulap doar pentru că a fost purtată deja o dată, la un eveniment oficial. Simona a fost admirată la scenă deschisă datorită acestei ținute anul acesta, la tragerea la sorți de la Roland Garros, unde sportiva noastră a fost prezentă în calitate de campioană en titre, alături de Rafael Nadal.

simona-halep-rafael_nadal.png

simona halep si rafael nadal la roland garros
Simona Halep, alături de Rafael Nadal, la Roland Garros 2019
foto: Instagram/Simona Halep

 

Colegele din circuit au felicitat-o atunci pe contul personal de Instagram pentru alegerea făcută, așa că Simona s-a simțit inspirată să recicleze ținuta la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan. Este vorba despre o rochie roșie, scurtă, cu partea de sus din dantelă, la baza gâtului și cu mâneci lungi. Jucătoarea și-a accesorizat ținuta, la fel  ca la Paris, cu o pereche de pantofi nude, stiletto.

simona-halep-wuhan.jpg

simona halep la petrecerea jucatoarelor de la wuhan 2019
Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan 2019
foto: Getty Images

 

Simona Halep vrea să ajungă pe primul loc până la sfârșitul anului

Simona Halep participă în această perioadă la turneul de la Wuhan, o competiție din categoria Premier 5. Obiectivul sportivei noastre este de a termina anul pe primul loc în clasamentul WTA, însă competiția este foarte strânsă, alte două jucătoare fiind în acest moment foarte bine poziționate pentru fotoliul de lider, australianca Ashley Barty și cehoaica Karolina Pliskova.

Citește și:

EXCLUSIV Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit pe plajă la Mamaia. Arată perfect împreună

Simona Halep, cu iubitul la Cotroceni. A fost decorată de președintele Klaus Iohannis

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1