EXCLUSIV Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit pe plajă la Mamaia. Arată perfect împreună

simona-halep-iubit.jpg

simona halep se saruta cu noul iubit
Simona Halep și noul iubit, surprinși de fotoreporterii Click! pe plajă
foto: Mihai Ionescu/Click!

Astrele s-au aliniat perfect pentru Simona Halep în această perioadă. Nici nu s-au liniștit apele după triumful superb de la Wimbledon, că sportiva din Constanța a oferit un nou motiv de uimire. De obicei discretă cu viața ei personală, acum Simona nu s-a mai ascuns: și-a scos noul iubit în lume. După o cină romantică în București, Simona și omul de afaceri Toni Iuruc s-au distrat la Constanța.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Simona Halep (27 de ani) și pe Toni Iuruc (40 de ani) pe o plajă din Mamaia, vineri după-amiază. Cei doi nu s-au ferit deloc de ochii curioșilor. Au împărțit același șezlong, s-au sărutat, au închiriat un skijet și s-au distrat în apele învolburate ale Mării Negre.

skijet.png

simona halep si iubitul pe skijet
Simona Halep și Toni Iuruc pe skijet
foto: Mihai Ionescu/Click!

Îmbrăcată în pantaloni scurți din denim, Simona a părut să se bucure din plin de scurta excursie cu skijetul și s-a sprijinit cu încredere pe noul ei partener de viață.

simona-halep-iubit-toni-iuruc1.jpg

simona halep si iubitul toni iuruc pe plaja
Simona Halep, în tandrețuri cu noul iubit pe plajă la Mamaia
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

simona-halep-iubit-sarut-toni-iuruc.jpg

simona halep se saruta cu noul iubit
Simona Halep și Toni Iuruc se sărută în văzul tuturor
foto: Mihai Ionescu/Click!

După ce s-au întors pe șezlong, Simona a îmbrăcat o cămașă albă, largă, și-a întâmpinat zâmbind iubitul care mai zăbovise puțin cu proprietarul skijetului și i-a oferit un sărut pasional.

simona-halep-iubit-sezlong.jpg

simona halep si iubitul pe sezlong
Simona Halep si Toni Iuruc au împărțit același șezlong
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

halep_iubi2.png

toni iuruc iubitul simonei halep
Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Totul, după ce Simona și Toni au primit, miercuri seara, binecuvântarea părinților campioanei de la Wimbledon, la un restaurant din Parcul Herăstrău, chiar după ceremonia impresionantă de pe Arena Națională.

Relația celor doi este de dată recentă, dar pare să aibă legătură cu relaxarea atât de mult invocată de Simona în conferințele de presă de la Wimbledon. Omul de afaceri Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei noastre, atât în timpul antrenamentelor, cât și la meciurile oficiale, având grijă însă să păstreze o distanță considerabilă, pentru a nu da de bănuit și pentru a nu muta atenția jurnaliștilor de la jocul de pe teren la schimbările din viața amoroasă a Simonei.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • simona halep toni iuruc
  Toni Iuruc şi Simona Halep sunt liberi să-şi trăiască povestea de dragoste
  foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

Iuruc apare și în imaginile de la balul organizat la Wimbledon în cinstea câștigătorilor din acest an, chiar dacă a avut grijă să nu se așeze niciodată lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actrița Irina Antonie, partenera de viață lui Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa Simonei.

simona-halep.jpg

simona halep cu iubitul la balul de la wimbledon
Toni Iuruc (stânga) a participat și la balul organizat la Wimbledon în cinstea câștigătorilor din acest an
foto: Profimedia

 

Și dacă v-ați întrebat cum de a ales Simona o rochie cu decupaje atât de îndrăznețe pentru balul învingătorilor și de ce avea acea strălucire în priviri, complet diferită de ceea ce a arătat după victoria de anul trecut de la Roland Garros, acum vă putem oferi răspunsul: Simona e o femeie îndrăgostită.

balul_campionilor_simona_halep_2.jpg

Simona Halep a atras toate privirile cu decolteul ei voluptuos la Balul Campionilor
Simona Halep a atras toate privirile cu decolteul ei voluptuos la Balul Campionilor
FOTO: Twitter

 

Cine este Toni Iuruc

În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. Conform Cancan, în 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Loading...
 
 

Citește și