Cele mai încărcate 24 de ore pentru Simona Halep la Wuhan

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a distrat cu mascotele la petrecerea jucătoarelor de la WuhanFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep s-a distrat cu mascotele la petrecerea jucătoarelor de la WuhanFOTO: Guliver/ Gettyimages

Ajunsă de joi în China, la Wuhan, Simona Halep a început în forță turneul care o poate aduce mai aproape de revenirea pe primul loc în lume. Ea a avut 24 de ore pline de activități.

Totul a început sâmbătă seară, cu petrecerea jucătoarelor. Acolo unde Simona a strălucit îmbrăcată într-o rochie de seară, roșie. Ea a și părut că s-a simțit foarte bine, pentru că a făcut foarte multe fotografii,  atât pe covorul roșu, cât și cu cei doi uriași urși panda, care sunt și mascotele competiției.

Ieri, românca a avut o conferință de presă, la fel ca toate celelalte favorite ale turneului din China. Ea este cap de serie 4 la competiția asiatică. Apoi, la foarte scurt timp distanță, Simona a trebuie să intre pe teren, pentru a juca în primul tur al probei de dublu, alături de Raluca Olaru. Cele două au învins cu scorul de 7-6, 4-6, 10-8, perechea chineză Qianhui Tang/ Xinyu Wang, beneficiara unui wild-card. Partida a durat o oră şi 41 de minute. În turul secund, Halep și Olaru vor juca împotriva învingătoarelor din meciul dintre perechile Kiki Bertens/ Lesley Kerkhove şi Yingying Duan/ Veronika Kudermetova. La simplu, Halep va juca, probabil marți, contra cehoaicei Barbora Strycova.

Tot duminică, Simona a avut și niște parteneri inediți de antrenament: copiii de mingi de la Wuhan, care au participat la Kid’s Day, iar românca a fost personajul central al acțiunii.

Simona Halep, alături de copii la Wuhan
Simona Halep, alături de copii la Wuhan
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net