Mesaj superb al Simonei Halep pentru Darren Cahill. Le-a dat peste nas cârcotașilor

simona-halep-darren-cahill.jpg

simona halep si darren cahill
SImona Halep a făcut aluzie la momentele tensionate de la sesiunile de ”on court coaching”
foto: Getty Images

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb fostului și viitorului ei antrenor, Darren Cahill, în ziua în care acesta a împlinit 54 de ani. Sportiva a făcut aluzie, cu umor, la momentele delicate din timpul meciurilor, când antrenorul coboară pe teren pentru a oferi câteva sfaturi.

Sesiunile de antrenament la nivelul terenului (OCC, on court coaching) cu Simona Halep și Darren Cahill drept protagoniști au fost întotdeauna savuroase, pentru că cei doi nu s-au cenzurat niciodată, nici la bucurie, nici la nervi. Nu o dată s-a vorbit despre posibile tensiuni între Simona și antrenorul ei pornind de la vreun OCC în care s-au aruncat priviri încrâncenate.

”D., astăzi e duminică... e zi liberă

Simo, dacă vrei să fii cea mai bună, nu-ți iei liber duminica!!!! Taci și treci la treabă!

Bine, șefu’!

La mulți ani D., îți doresc să ai parte de tot ce-i mai bun și de momente minunate la on court coaching (ziceam și eu așa)”, a scris Simona pe contul personal de Instagram miercuri, în ziua în care Darren Cahill împlinește 54 de ani.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep începând din 2020

Simona Halep a făcut anunțul revenirii lui Darren Cahill imediat după US Open. Ea a anunțat că această colaborare se va relua de la începutul noului sezon. Anul trecut, în pauza competițională, Darren Cahill a anunțat că nu o va mai putea antrena pe româncă, deoarece în 2019 vrea să se dedice familiei. Totuși, de-a lungul sezonului, Cahill a fost în multe rânduri aproape de Simona Halep și de echipa ei, fiind, așa cum a recunoscut și actualul antrenor al constănțencei, Daniel Dobre, unul dintre artizanii cuceririi titlului de la Wimbledon 2019.

Citește și:

Simona Halep a defilat cu 50.000 de euro pe mână la petrecerea jucătoarelor de la Beijing

Simona Halep a împlinit 28 de ani. Ce urare frumoasă i-a făcut Darren Cahill!

Loading...

Citește și

  • Darren Cahill se află zilele acestea în România pentru a participa la evenimentul Sports Festival de la Cluj, iar Simona Halep se dovedește a fi gazda perfectă pentru fostul ei antrenor. După o zi în care s-au antrenat împreună la Stejarii Country Club, ca-n vremurile bune, Simona l-a scos pe Darren la o bere rece la o terasă din nordul Bucureștiului.

  • Simona Halep a îngenunchiat pe iarbă după ultimul punct al finalei cu Serena Williams

    Nici măcar o oră (56 de minute) n-a durat finala ediției 2019 a probei feminine din cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Un record pentru acest nivel. Și după ce i-a administrat un sec 6-2, 6-2 Serenei Williams, Simona Halep a îngenunchiat pe iarba arsă de soare a Terenului Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. ”Mi-am simțit picioarele moi după ce am câștigat ultimul punct”, a mărturisit prima campioană a României în turneul londonez.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1