Se rupe lanţul de iubire? Relații tensionate între Halep și antrenorul ei

Ultima actualizare:

    Halep şi Cahill
Halep şi Cahill

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Miami de britanica Johanna Konta, care s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-2.

Din păcate, românca a ieşit în evidenţă prin câteva replici adresate antrenorului Darren Cahill atunci când acesta venise să îi dea sfaturi. La prima intervenţie de “coaching”, care a avut loc în timpul celui de-al doilea set, Halep şi-a certat antrenorul, cerându-i să nu mai dea din cap atunci când greşeşte. A fost prima reacţie de acest gen în faţa lui Cahill, care o antrenează “full-time” din decembrie 2015, însă nu singura din cariera ei.

Victor Ioniţă a avut parte de reproşurile Simonei Halep, culmea, tot la Miami, în 2015: “Bate şi tu din palmele alea, nu sta degeaba”, i-a reproşat românca. De asemenea, la finala câştigată în acelaşi an la Indian Wells, i-a spus: “Asta vrei tu să fac eu? Mişto... Şi eu vreau să mă încurajaţi mai tare şi să ţipaţi pe acolo. Ăştia de ţipă sunt doar ai ei. E greu, dar mă rog, e ok... E în regulă”. La două luni distanţă de la aceste ieşiri, Victor Ioniţă a fost concediat.De acum, Simona se va pregăti pentru sezonul de zgură, care va începe în 22-23 aprilie, cu întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Imediat după, va pleca la Stuttgart, pentru primul turneu important pe această suprafaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net