Simona Halep a împlinit 28 de ani. Ce urare frumoasă i-a făcut Darren Cahill!

Ultima actualizare:

    În anul în care a împlinit 28 de ani, Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, cel mai important trofeu al cariereifoto: Getty Images
În anul în care a împlinit 28 de ani, Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, cel mai important trofeu al cariereifoto: Getty Images

Simona Halep își sărbătorește ziua de naștere în China, la Beijing. Campioana de la Wimbledon împlinește 28 de ani și, la fel ca anul trecut, are emoții suplimentare din cauza unei accidentări la spate. Urările au început să curgă însă de dimineață, printre cei mai grăbiți fiind antrenorul Darren Cahill, care le-a transmis băieților din jurul Simonei să aibă grijă de ea în această zi specială.

Ca de obicei, ziua de naștere o prinde pe Simona Halep în China, unde se desfășoară ultima parte a calendarului competițional. Dacă în 2017 această perioadă a coincis cu urcarea, în premieră pentru o jucătoare de tenis din România, pe primul loc în clasamentul WTA, de doi ani încoace Simona pare urmărită de ghinion.

Dubla campioană de Grand Slam s-a accidentat din nou la spate, la fel ca anul trecut, în timpul turneului de la Wuhan și așteaptă acum verdictul specialiștilor pentru a vedea dacă va putea juca la turneele la care s-a mai înscris până la sfârșitul sezonului și la Turneul Campioanelor, unde are șanse foarte mari să se califice în perioada următoare.

De ziua ei, Simona va încerca probabil să uite pentru câteva ore de problemele fizice și să se bucure de compania celor dragi. Pe lângă antrenorul Daniel Dobre și preparatorul fizic Theo Cercel, se mai află în China și iubitul Simonei, Toni Iuruc, iar din Australia i-a transmis deja cele mai calde urări Darren Cahill.

”Privirea aceea pe care o ai când știi că urmează să vină cadourile! La mulți ani Simona Halep! Îți doresc o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni, Theo și Daniel) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un an 28 minunat și hai să-l facem pe cel de-al 29-lea și mai bun!”, i-a transmis Darren Chill Simonei pe contul personal de Instagram, alături de o imagine în care jucătoarea noastră are o privire foarte ghidușă.

Cel mai frumos și cel mai complicat an din cariera Simonei Halep

Anul 28 din viața Simonei a fost într-adevăr, așa cum a spus Darren Cahill, minunat, deși se anunța a fi unul foarte complicat. Halep a început anul fără niciun fel de pregătire fizică, după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc. Mai mult, antrenorul Darren Cahill anunțase că întrerupe colaborarea cu ea din motive personale, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu familia după turul de forță din ultimii ani.

La primele conferințe de presă din 2019, Simona a lăsat impresia că anul acesta va fi unul de relaxare, fără obiective ambițioase. Nu dădea semne că se grăbește să-și ia un antrenor, iar încercarea de a colabora cu belgianul Van Cleemput a eșuat lamentabil după numai câteva săptămâni. Obiectivul anunțat, câștigarea Fed Cup, a picat, de asemenea, după înfrângerea dramatică în fața Franței, iar în preajma turneului de la Roland Garros Simona părea mai degrabă debusolată și epuizată fizic și psihic.

Puțină lume mai spera la parcursul extraordinar la Wimbledon, mai ales că iarba este suprafața pe care Simona a iubit-o cel mai puțin până acum. Schimbarea s-a produs însă meci cu meci, Halep a părut din ce în ce mai sigură pe jocul ei, a venit din ce în ce mai încrezătoare la conferințele de presă și a încheiat turneul cu doar un set pierdut și cu un record greu de imaginat în finala cu Serena Williams, numai trei greșeli neforțate.

Simona Halep, îndrăgostită și fericită

Acasă, între două ceremonii de celebrare a succesului de la Wimbledon, Simona a recunoscut că este îndrăgostită și s-a afișat fără rețineri cu noul ei iubit, omul de afaceri Toni Iuruc. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Click! sărutându-se pe o plajă din Mamaia. De altfel, Iuruc își susținuse iubita pe tot parcursul turneului de la Wimbledon și o însoțise la balul campionilor. Precauți, cei doi au avut însă grijă să nu apară unul lângă celălalt în fotografiile de grup.

Acum, Toni este alături de Simona în China și, cel mai probabil, o ajută să treacă peste momentul dificl al accidentării, împreună cu antrenorul Daniel Dobre și preparatorul fizic Teo Cercel.

Citește și:

EXCLUSIV Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit pe plajă la Mamaia. Arată perfect împreună

Simona Halep, cu iubitul la Cotroceni. A fost decorată de președintele Klaus Iohannis

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net