Răzvan Simion a făcut-o să plângă pe Lidia Buble. Declarații de amor pe scenă, la Timișoara

lidia-buble_3.jpg

lidia buble
Lidia Buble, cu trandafirul roșu pe scenă
Citeste tot despre: 

Lidia Buble se află în turneu de promovare cu piesa ”Margarita”, iar weekendul acesta ea s-a aflat într-unul dintre cele mai tari cluburi din Timișoara. Fanii au primit-o cu aplauze, însă solista a mai avut parte de o surpriză de pomină. Răzvan Simion, iubitul ei, a făcut-o să plângă de emoție!

Lidia Buble (26 de ani) nu stă deloc! După ce a lansat producția internațională "Margarita", în colaborare cu megastarul Descemer Bueno, artista a pornit într-un tur național, unde împarte bucurie tuturor celor care vin să o vadă și să o audă.
În acest weekend, Timișoara și Galați au fost orașele gazdă, unde fanii au primit o binemeritată Margarita din partea Lidiei. În cazul primului eveniment, de vineri, de la Timișoara, cântăreața a avut parte de o experiență inedită. La un moment dat, iubitul acesteia, Răzvan Simion, a urcat alături de ea pe scenă, moment în care Lidia a crezut că va primi mult așteptatul inel de logodnă. Însă, nu a fost așa, ci doar a primit declarații de iubire în fața a sute de spectatori, moment care a copleșit-o pe celebra artistă. Lidia a lăcrimat de fericire după ce Răzvan i-a spus că o iubește și i-a și oferit un trandafir roșu. Turul național "Margarita" este în plină desfășurare, iar Lidia Buble își va anunța “bublișorii” (așa cum își numește ea fanii), pe paginile ei de socializare, când va ajunge și în orașul lor.
Melodia "Margarita" a început să fie difuzată la cele mai mari radiouri de la noi, dar și în Spania și America Latină.

Citește și:

VIDEO Smerite și superbe! Lidia Buble și surorile ei cântă în biserică, iar oamenii nu se pot opri din plâns

Lidia Buble şi-a provocat şi surorile la poze sexy în vacanţa din Maldive

Loading...

Citește și