VIDEO Smerite și superbe! Lidia Buble și surorile ei cântă în biserică, iar oamenii nu se pot opri din plâns

surori-lidia-buble.png

Estera, Lidia, Lorena, Daniela și Diana Buble au cântat melodia religioasă "Dragostea nicicând nu va pieri"
foto: captura Youtube

Videoclip plin de emoție încărcat pe Youtube, pe canalul "Creștin Total Tube". Este vorba despre un moment de la nunta Dianei Buble, una dintre surorile celebrei Lidia Buble, Diana căsătorindu-se la jumătatea lunii mai, la Deva. În filmuleț apar cele cinci surori, așa cum nu le-ați mai văzut: atinse de har, emoționate și dedicate sută la sută momentului, care s-a desfășurat în biserica penticostală Emanuel, din Deva, acolo unde tatăl fetelor este pastor.

Are doar 25 de ani și deja o carieră înfloritoare în showbiz. Lidia Buble, descoperirea lui Adi Sînă, alături de care a lansat, în 2014, hit-ul “Noi simțim la fel”, este singura vedetă din familia ei numeroasă, dar nu și singura talentată. Mai are 6 frați și 4 surori, iar fetele din familia Buble ar putea câștiga, la orice oră, orice concurs de Miss.

Matinalul de la “Neatza” (Antena 1), Răzvan Simion, a intrat într-o familie numeroasă, dar frumoasă. Are 4 “cumnate” ca niște boboci de trandafir, pe care iubita lui, Lidia Buble, le iubește ca pe ochii din cap. Unde mai pui că solista își complimentează surorile la tot pasul, mai ales pe Instagram și pe Facebook, acolo unde pune constant fotografii cu ele.

surori_lidia_buble.jpg

surori buble
Cele 5 surori Buble sunt frumoase de pică
foto: arhivă personală

Lidia Buble: "Suntem 11 frați, 22 de nepoți, 354 de verișori"

În ordinea vârstelor, surorile Lidie sunt: Lorena Buble (15 ani), Diana Buble (20 ani), Estera Buble (27 de ani), Daniela Buble (35 de ani). „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!

surori-lidia-buble-tata.jpg

surorile buble
Surorile Buble, alături de tatăl lor, la nunta Dianei
foto: arhivă personală

La jumătatea lunii mai, Lidia Buble a participat la nunta Dianei cu Stelian, iar unul dintre cele mai emoționante momente s-a desfășurat în biserică. Îmbrăcate decent, în rochii lungi sau midi, cele cinci surori Buble, în frunte cu mireasa, au cântat o melodie religioasă, în care au slăvit cel mai frumos sentiment: dragostea. Se vede clar cum, oamenii din primele rânduri, nu își pot stăpâni lacrimile.

Apoi, la petrecerea de nuntă, Lidia Buble a avut o surpriză uriașă când a prins buchetul miresei, așa că pe buzele tuturor a răsărit întrebarea: "Pe când nunta cu Răzvan Simion?". Legat de acest aspect, tot Lidia a avut un răspuns. „Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da”, a povestit solista pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”. „La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a mai povestit solista.

Citește și:

Lidia Buble a trăit în sărăcie alături de 10 fraţi - VIDEO EXCLUSIV

Lidia Buble: “Părinții mei îl vor cunoaște pe Răzvan doar când vor fi planuri de nuntă”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1