Lidia Buble şi-a provocat şi surorile la poze sexy în vacanţa din Maldive

lidia_buble.jpg

lidia buble maldive
Lidia Buble, într-un costum de baie sexy, în Maldive
Foto: arhivă personală

Ce se întâmplă în Maldive, rămâne în Maldive! Acesta ar putea fi un nou titlu de film în care în rolurile principale sunt distribuite Lidia Buble şi surorile ei, Estera şi Dana. Puse pe distracţie, cele trei fete, aflate singure în vacanţă, s-au fotografiat în ipostaze incendiare ca pentru o adevărată şedinţă foto destinată unei reviste pentru bărbaţi. Cea care a dat tonul a fost chiar cântăreaţa, care şi-a incitat şi surorile cu care se află la distrscţie să lase inhibiţiile la o parte.

Lidia Buble se află de câteva zile într-o vacanţă de vis, în Maldive, loc exotic de unde le trimite fanilor ei imagini fierbinţi cu ea. În joc au intrat se pare şi surorile artistei, Dana şi Estera, care s-au lăsat convinse să pozeze sexy. Singure, cee trei fete s-au distrat copios, iar şedinţa foto este dovada că timpul se scurge cum nu se poate mai frumos în vacanţa din Maldive în care solista este fără iubitul ei Răzvan Simion

lidia_surori.jpg

lidia buble surori vacanta maldive
Lidia Buble, alături de surorile ei Estera şi Dana
Foto: arhivă personală

În trecut, artista şi matinalul de la Antena 1 au fost împreună în vacanţă în aceeaşi destinaţie, dar de această dată, solista şi-a invitat surorile, cărora le oferă amintiri pe care cu greu le-ar putea uita. 

sora_buble.jpg

estera buble sora lidia buble
Estera Buble, sora Lidiei
Foto: arhivă personală

Artista plănuieşte escapada exotică de acum 6 luni, iar pentru acest concediu a avut permisiunea iubitului ei. 

Lidia Buble are 4 surori de urcat pe podium

În ordinea vârstelor, surorile Lidie sunt: Lorena Buble, Diana Buble, Estera Buble, Daniela Buble, fetele fiind una mai frumoasă decât cealaltă „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. 

surori.jpg

surori lidia buble
Surorile Lidiei Buble
Foto: arhivă personală

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!

 

Citeşte şi:

 

Lidia Buble a trăit în sărăcie alături de 10 fraţi - VIDEO EXCLUSIV

Lidia Buble a avut mult de tras la «Te cunosc de undeva». Ce a pus-o în dificultate

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1