Răzvan Simion vorbeşte despre divorţ la patru ani de la despărţire: «Sunt relaţii care ard repede»

razvan-simion.jpg

razvan simion
Răzvan evită să vorbească despre fostul mariaj
Foto: Arhivă personală

Răzvan Simion trăieşte o poveste de dragoste cu Lidia Buble de trei ani de zile, şi vorbeşte rareori despre femeia cu care a fost căsătorit 15 ani şi alături de care are doi copii. Prezentatorul emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani" nu are regrete referitor la mariajul pe care l-a avut cu Diana şi nu ar schimba nimic din ce s-a întâmplat. Dacă până acum, Răzvan nu a făcut prea multe comentarii pe marginea acestui subiect, el a fost invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show " unde a mărturisit că nu se gândeşte cu tristeţe la ce a fost.

Răzvan Simion şi Diana au decis să divorţeze în urmă cu patru ani, după 15 ani de mariaj. La scurt timp după despărţirea dureroasă, prezentatorul s-a afişat alături de Lidia Buble şi a început să o invite din ce în ce mai des în platoul emisiunii. Într-un final, cei doi au recunoscut că formează un cuplu, iar declaraţiile de iubire din mediul virtual nu au mai încetat.

Invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Răzvan a făcut o serie de mărturisiri emoţionante despre fosta sa soţie, şi a subliniat că poate înţelege motivul pentru care ea a fost atât de supărată, adresându-i cuvinte dure şi aducându-i acuzaţii. Atunci când a fost întrebat dacă l-au afectat declaraţiile pe care soţia sa le-a făcut la scurt timp după divorţ, Răzvan a oferit un răsuns amplu.

diana_simion_si_diana.png

Răzvan Simion şi Diana au divorţat în urmă cu patru ani
Foto: Arhivă personală

„Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a “umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…)Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, au fost cuvintele lui Răzvan.

Părinţii Lidiei nu l-au cunoscut pe Răzvan

Lidia, în vârstă de 25 de ani, şi Răzvan Simion, de 38 de ani, trăiesc o poveste de dragoste de trei ani, însă părinţii acesteia nu l-au cunoscut pe cel care a furat inima fiicei lor. Lidia provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl preot al artistei are un set de reguli peste care nimeni nu trece.

Lidia a vorbit, în repetate rânduri, despre relaţia profesională şi personală pe care o are cu Răzvan şi a dezvăluit că tatăl său îl va cunoaşte pe prezentator doar atunci când vor exista planuri de nuntă. „Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da”, a povestit solista pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”. „La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră”, a completat aceasta.

lidia-buble-razvan-simion-maldive.jpg

lidia buble si razvan simion
Lidia şi Răzvan Simion au făcut o "nuntă de probă" în Maldive, anul trecut
Foto: Instagram

În ciuda faptului că Lidia susţine că nu se gândeşte la nuntă, căci este un suflet copilăros care încă doreşte să se bucure de lipsa obligaţiilor, imaginile din ultima lor vacanţă împreună transmit cu totul altceva. Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut bagajele şi au petrecut câteva zile de vis în Maldive. Una dintre imaginile din vacanţă, o înfăţişează pe Lidia purtând o rochie albă de mireasă, o coroniţă de flori şi având un buchet de flori. Desigur, cântăreaţa a infirmat că a avut loc o nuntă în adevăratul sens al cuvântului şi a insitat că a fost doar o joacă, îmbrăcând rochia pentru a realiza o serie de instantanee pe care le va ţine minte întotdeauna.

Loading...

Citește și

  • lidia buble razvan simion

    Solista Lidia Buble face și ea, ca toată lumea, bilanțul de final de an. Nu avea cum să nu pună pe lista bucuriilor din 2018 vacanța din Maldive, pe care a petrecut-o cu iubitul ei, Răzvan Simion, în luna iunie. Iar asta pentru că acolo, inspirați de peisajul romantic, cei doi au făcut o nuntă de probă, eveniment de la care abia acum ne-au arătat poze.

  • lidia buble budapesta vacanta copii razvan simion

    Deşi spuneau în urmă cu doar câteva luni că vor petrece separat vacanţele, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt cât se poate de împreună vara aceasta. Cei doi nu se află singuri însă, ci ...surpriză chiar cu copiii prezentatorului tv, rezultaţi din mariajul cu fosta soţie, Diana. Dacă până nu demult, matinalul petrecea doar el cu Ianca şi Tudor, acum se pare că nu mai este nicio problemă ca cei mici să o cunoască mai bine pe iubita tinerică a tatălui lor.