Marius Moga, cu soţia sexy în juriul de la «Chefi la cuţite»

bianca_lapuste_marius_moga.jpg

bianca lapuste marius moga chefi la cutite
Bianca Lăpuşte şi Marius Moga, în juriul "Chefi la cuţite"
Foto: Antena 1

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte nu formează doar un cuplu, ci fac echipă şi în viaţa profesională. Cei doi participă împreună la o emisiune tv în care vor juriza câteva preparate culinare. Invitaţi la "Chefi la cuţite" de la Antena 1, luni seara, soţii Moga vor avea o misiune grea de dus la capăt şi le vor da emoţii mari candidaţilor care aspira la marele premiu pus în joc.

Cei 21 de concurenţi înscrişi în cel de-al treilea sezon "Chefi la cuţite" vor intra pentru prima dată în bucătărie în formula aleasă de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Cele trei echipe se vor aşeza cu entuziasm la bancul de lucru, dar bucuria de a se afla în concurs le va fi umbritã rapid. 

"Urmeazã un sezon grandios şi m-am gândit să vă lovesc sub centură cu o temă-capcană! Gustă o echipă destul de cunoscută, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga!”, este anunţul Ginei Pistol, gazda show-ului pentru concurenţi şi iubita lui Smiley. Îmbrăcată cu o rochie vernil care îi pune decolteu în valoare, Bianca Lăpuşte, soţia sexy a lui Marius Moga, a fost relaxată în platoul emisiunii, obişnuită fiind cu camerele de luat vedere de pe vremea când era reporter Pro Tv.   

Așteptările soţilor Moga şi a celor din echipa artistului în ceea ce privește preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle își va spune cuvântul. Nici măcar chefii nu au foarte multe indicii pentru echipe.

echipa_chefi_la_cutite.jpg

echipa de moga chefi la cutite
Echipa lui Marius Moga va juriza preparatele concurenţilor
Foto: Antena 1

„Nu-i cunosc foarte bine, însă pe noi ne intereseazã foarte tare câte femei şi câţi bărbaţi sunt! În felul ăsta pot să îmi aleg o farfurie care să meargă punct ochit, punct lovit!”, mărturiseşte chef Dumitrescu, în vreme ce chef Bontea completează. „Nu ştiu ce le place, dar cred că ce gătim noi astãzi este pe placul tuturor! Dacă voi câştiga proba, echipa va prinde încredere în mine!”, a spus bucătarul. Chef Scărlătescu are însă o altă dilemă: „Sper să nu înceapă prima bătălie cu colegii mei, la propriu!”.

Concurenţii "Chefi la cuţite", ajutaţi în bucătărie de cei trei chefi 

Sub coordonarea celor trei specialiști, proba va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov vor afla pe propria lor piele că această competiție este o adevărată luptă "la cuțite”.

gina_si_bucatarii.jpg

gina pistol şi bucatarii sorin bontea, catalin scarlatescu si florin dumitrescu
Gina Pistol şi bucatarii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu
Foto: Antena 1

Nu este suficient să demonstreze că sunt talentați la bancul de lucru, ci trebuie să își și împartă eficient sarcinile, să anticipeze mișcările colegilor de echipă și să fie foarte atenți la indicațiile chefilor. Presiunea va da în clocot, iar cei 21 de concurenți vor afla ce reacții le poate provoca banda care timp de şase sezoane a măcinat nervii chefilor.

Care sunt preparatele inedite pe care aceștia le vor avea de gătit, cine va intra la duel și ce concurent va părăsi primul competiția competiția „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară într-o ediție ce machează prima confruntare pe echipe din cel de-al şaptelea sezon al emisiunii.

 

 

Citeşte şi:

 

Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culisele «Chefi la cuţite»: «Suntem pilaf, din 10 duble scoatem jumătate»

Chefi la cuţite. Juraţii, obligați să mănânce integral preparatele din preselecţii

Loading...

Citește și

  • marius moga bianca lapuste

    Bianca Lăpuşte (25 de ani) şi Marius Moga (37 de ani) formează un cuplu discret, care nu se prea afişează la evenimente mondene. Însă atunci când o fac, fură toate privirile. I-am întâlnit de curând la avanpremiera serialului „Vlad”, de la Pro TV, şi am profitat ca să vorbim cu Bianca despre cele mai recente noutăţi din familia Moga.

  • Marius Moga a întemeiat o familie frumoasă alături de partenera lui de viață, Bianca Lăpuște, și, dacă de curând cuplul dezvăluia că și-ar mai dori copii în viitor, iată că fericitul tătic explică și motivul. Fetița lui îl cucerește prin tot ceea ce face, artistul fiind impresionat de „replicile” micuței.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1