Chefi la cuţite. Juraţii, obligați să mănânce integral preparatele din preselecţii

chefi_la_cutite.jpg

chefi la cutite
Noul sezon "Chefi la cuţite" începe din toamnă la Antena 1
Foto: Antena 1

Se schimbă regulile la "Chef la cuţite". Al şaptelea sezon, care va avea premiera în toamnă la Antena 1, va aduce adevărate provocări pentru cei trei chefi.

Ruleta cu provocări revine în viața juraților Chefi la cuţite. Astfel, cei trei maeștri ai gastronomiei vor fi nevoiți să-și ajusteze modul de jurizare, sau chiar, mai mult, să fie obligați să mănânce integral anumite preparate, în ciuda gustului pe care acestea îl au. Într-un sezon trecut, ghinionul s-a instalat în tabăra lui chef Sorin Bontea, care, în urma unui pariu pierdut a fost nevoit să se lupte cu o farfurie întreagă de quinoa în trei culori. ”Aș găti cu orice, dar nu cu quinoa! Sper să nu mai fiu nevoit să mănânc așa ceva”, a mărturisit juratul, care nici acum nu este prea convins de savoarea acestui aliment.

chefi.jpg

chefi la cutite
Chefi la cuţite a ajuns la al şaptelea sezon
Foto: Antena 1

Așa se face că noul sezon Chefi la cuțite le va da telespectatorilor ocazia să-i vadă pe jurați în ipostaze cu totul și cu totul noi. În timp ce unul dintre chefi va fi nevoit să jurizeze în timp ce poartă o perucă, altul va trece printr-o transformare surprinzătoare de look, care îi va lăsa pe toți cei din platou fără replică. Cum vor face față cei trei chefi provocărilor, și, mai ales, ce reacții vor produce acestea, telespectatorii Antena 1 vor afla din această toamnă.

Chef Bontea și Munti au câștigat «Chefi la cuțite», sezonul 6

Mihai Munteanu, alias Munti, din echipa lui Sorin Bontea, a câştigat sezonul 6 al "Chefi la cuţite". El a reuşit să impresioneze un juriu de 11 chefi profesionişti, printre care Nicolai Tand şi Simona Pope. El şi ceilalţi doi finalişti au avut de pregătit un meniu complet, un starter, un main course şi un desert, în trei ore, ajutaţi de foştii concurenţi din acest sezon. Cu multă grijă, Munti i-a dat gata pe juraţi cu un desert din trufe de ciocolată şi a plecat acasă cu cei 30.000 de euro. 

 

Citeşte şi:

 

Chefi la cuțite. Gina Pistol, despre mama sa: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă în bucătărie!”

Silviu Nedelea, marele învins «Chefi la cuţite», dă din casă: «Scărlătescu m-a rugat să-l iert!»

          

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1