Smiley și Moga, cu femeile lor la lansare: Gina Pistol și Bianca Lăpuște au fost atracțiile serii

14-vedete-1.jpg

Smiley şi Gina s-au îndrăgostit în urmă cu doi ani

Marius Moga (37 de ani ) şi Andrei Tiberiu Maria sau Smiley (36 de ani) au venit însoţiţi de partenerele lor de viaţă, miercuri seară, într-un club de pe şoseaua Nordului din Capitală, unde a avut loc lansarea celui mai recent videoclip al lor, „Ai grijă de femeia ta”, o colaborare după 18 ani de prietenie. Marius şi Smiley au fost numai un zâmbet alături de blondele lor, care pot fi lejer şi fotomodele.

”Micul Mozart” şi Smiley se cunosc de 18 ani, timp în care au lansat zeci de hit-uri. Şi noua lor piesă, „Ai grijă de femeia ta”, va ajunge cu siguranţă în topuri. Marius Moga ne-a vorbit despre acest proiect muzical, dar şi despre viaţa de familie, iar Bianca şi-a lăudat soţul, considerându-l ”bărbatul perfect.  

Click!: Cât timp aţi muncit la piesa “Ai grijă de femeia ta”?

Marius Moga: De vreo jumătate de an o pregătim. Cum am auzit-o prima oară cum am spus că este „hitul anului”. Lucrăm la ea de mai bine de şase luni. Ideea a ieşit uşor prima dată, dar perfecţionarea, împachetare şi lansare a durat puţin mai mult.  

14-vedete-2.jpg

Marius şi Bianca şi-au unit destinele în 2015

 

Tu şi Smiley aţi scris şi versurile... 

Am scris împreună şi nu ne-a luat foarte mult. Până am găsit subiectul şi pe urmă fiecare strofă trebuie să aibă chichiţe, acel ceva care să prindă la public. Esenţa este că avem un mesaj adevărat, oricine poate să rezoneze cu el, că oricine poate să rezoneze cu femeia lui, avem toţi de învăţat din asta.

Ne-am fi aşteptat ca în videoclip să apară şi Bianca, soţia ta, dar şi Gina Pistol...

Nu s-a pus problema. Iulian Moga (fratele lui Marius, n.r) a venit cu ideea asta de videoclip romantic de acţiune, ca să zic aşa. A fost un casting pentru aceste roluri. 

Ai lucrat în familie, cu Bianca şi cu Iulian.

Iulian este mai mult decât familie. El, care are atâtea clipuri şi reclame la activ, îi mulţumesc că s-a stresat foarte mult. Filmările au durat cam 24 de ore, au început dimineaţă devreme şi am stat până dimineaţa la 4-5.00. Pe Bianca o rog să mă ajute la lansare, să se ocupe de tot felul de lucruri. Glumesc.

Cum ai grijă de soţia ta?

Aşa cum ştiu eu mai bine, dar se poate şi mai bine întotdeauna. Nu sunt perfect şi îi spun mereu asta ca să nu crească aşteptările. 

Ultimul cadou făcut femeii iubite.

N-am prevăzut aceste întrebări, dar de mâine... vin cu flori şi cadouri. Nu-i aduc atât de des pe cât ar merita. Nu sunt perfect, am mai zis. Dar o iubesc foarte mult!

Click: Bianca, de ce nu ai apărut în videoclip?

Bianca: Nu suntem un cuplu care apare în videoclipuri, nu e o regulă. El e artist, aşa s-a nimerit. 

Cum are Marius grijă de tine?

Este bărbatul meu perfect, e acolo oricând am nevoie şi ştiu că nu sunt singură. 

Ce urmează pentru Marius Moga?

Urmează albumul care se va numi „Primul”. Piesa cu Smiley este prima colaborare de pe acest album. 

V-aţi gândit la al doilea copil?

O să urmeze, însă nu imediat, poate după lansarea albumului. Anul viitor. 

Smiley a întârziat 3 ore!

gina_pistol_si_smiley.jpg

gina pistol si smiley
Gina și Smiley ies tot mai des împreună la evenimente

 

Lansarea videoclipului a fost programată pentru ora 21.00, însă a fost amânată până la miezul nopţii, căci Smiley a fost ocupat cu filmările pentru „Vocea României”, după ce miercuri fusese invitat şi la lansarea grilei de programe a PRO TV. Cât timp Marius Moga, What’s Up, Shift şi Florian Rus au cântat câteva piese de la DeMoga, Smiley şi Gina Pistol au privit din public. Apoi a urcat pe scenă şi Smiley, iar Bianca şi Gina au fost cu ochii pe partenerii lor. La eveniment au mai fost prezenţi Andreea Esca, Jo, Seredinschi, What’s Up, Alexia Eram, Mario Fresh, Lino Golden, Ansa şi Monica Odagiu, Florian Rus şi Alexia Talavutis.

 

 

 

Citește și:

Marius Moga, declaraţie emoţionantă pentru soţia sa: «Eşti femeia vieţii mele!»

 

Loading...

Citește și