Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culisele «Chefi la cuţite»: «Suntem pilaf, din 10 duble scoatem jumătate»

c112-13-central-chefi-la-cutite.jpg

Din 2012, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu formează echipa imbatabilă în show-urile de gătit

După „MasterChef” (PRO TV), chef Florin ­Dumitrescu face acum legea la Antena 1, alături de colegii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, în „Chefi la cuţite”. Emisiunea de gătit are audienţe uriaşe, iar în culise distracţia este maximă, aşa cum a spus chef Florin Dumitrescu.

Într-un interviu pentru „Adevărul”, chef Florin Dumitrescu (32 de ani) a povestit cum a decurs prima probă alături de colegii Cătălin Scărlătescu (47 de ani) şi Sorin Bontea (49 de ani). Aflaţi pentru prima dată în faţa camerelor, erau stingheri şi producătorii s-au speriat, crezând că au făcut o greşeală când i-au ales pentru primul sezon „MasterChef” (PRO TV).

Însă s-a dovedit că acea combinaţie de temperamente a fost o reţetă de succes atât la PRO TV, cât şi, mai târziu, la Antena 1. Florin Dumitrescu a spus şi cum merge acest trio atât de bine chiar şi după şapte ani şi a oferit detalii din culisele filmărilor pentru „Chefi la cuţite” (Antena 1).

„Eu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suntem fix la fel. De-aia şi funcţionează show-ul ăsta. Suntem faimoşi pentru cât de slabi actori suntem. Când cineva trebuie să pună camera pe noi şi ne pune un text în mână, suntem «pilaf», n-avem nici o treabă. Când ni se dă text pentru reclame şi trebuie să-l spunem privind spre cameră, din zece duble scoatem jumătate. Aşa că, automat, când ştim că suntem liberi, emisiunea se montează şi putem fi noi, începem să fim liniştiţi şi relaxaţi şi putem să relaţionăm, să interacţionăm exact aşa cum o facem şi fără camere. De foarte multe ori uităm că suntem filmaţi şi ne ţipă regizorul de emisie în cască. Nu am urmat o şcoală de televiziune, nu ştim să ne uităm la cameră şi să spunem frumos: «Bună seara, dragi telespectatori!». Nu ştim să facem asta şi ne ajută cumva faptul că nu suntem oameni de televiziune. Încă mi se mai întâmplă să intru în platou şi să mă minunez de cât de frumos se vede. Faptul că facem treaba asta deja de şapte ani se datorează şi faptului că suntem reali”, a spus Florin. Nu se ştiau dinainte, dar auziseră unul despre celălalt. 

 

„N-am întâlnit la Scărlătescu acasă cu producătorul emisiunii şi ni s-a spus: voi trei veţi fi colegi. A funcţionat din prima, nu ne-a trimis nimeni în team building, deşi mă aşteptam la asta, să ne trimită televiziunea o lună undeva, să ne cunoaştem. Prima probă pe care am dat-o împreună a fost la preselecţii. Regizorul ne-a pus o hârtie în faţă şi ne-a zis să citim la cameră. Eram neîndemânatici şi a ieşit nasol. S-au speriat producătorii. Dar când ne-au băgat în platou, la primul concurent a fost o demenţă totală, a fost delir, toţi vorbeam şi eram relaxaţi. Şi atunci producătorii şi-au dat seama că singuri cu camera nu suntem în mediul nostru. Noi când trebuia să tragem promo-urile sau să zicem ceva la cameră, înnebuneam, ne lua foarte mult timp. Nu puteam să facem diferenţa asta între scenariu şi fără scenariu. Tot ce era cu scenariu era complicat, nu ne ieşea. Ce era fără scenariu ieşea perfect. Certurile sunt reale şi toată echipa de producţie se uită la noi, iar câteodată chiar ne mai bagă în şedinţe”, a povestit el.

Cât despre noul sezon „Chefi la cuiţite”, Florin Dumitrescu spune că „e mai mare, mai lung, măreţ şi grandios din toate punctele de vedere”. „Este un sezon un pic mai special faţă de celelalte, sunt şi nişte reguli noi şi va fi un sezon tare”, a mai spus Dumitrescu.

Anna Lesko a gătit fructe de mare, Florin Călinescu a degustat preparate cu limbă de vacă

Deşi rivale, „Chefi la cuţite” (Antena 1) şi „MasterChef” (PRO TV) încep la ore diferite. Ieri seară, la „Chefi la cuţite”, de la ora 20.00, Anna Lesko (40 de ani) a apărut într-o nouă postură. 

Îmbrăcată spectaculos, solista şi-a ocupat locul la bancul de lucru şi a pregătit fructe de mare, preparat pe care i l-a dedicat lui chef Scărlătescu. 

c212-13-central-anna-lesko-1.jpg

Anna Lesko este sexy şi în bucătărie

„Suntem trei la părinţi şi mama ne-a învăţat să fim mereu ca nişte gheişe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi. Chiar şi când eşti obosită, surprinsă, chiar şi trezită din somn, să fii mereu aranjată şi senzuală. Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că îşi vor da seama când vor vedea cum vorbesc despre mâncare”, a mai spus Anna Lesko. Tot ieri seară, de la ora 22.30, la PRO TV, Florin Călinescu (63 de ani, jurat la „Românii au talent”, PRO TV) a fost invitatul care i-a supus pe concurenţii „MasteChef” la proba „Mistery Box” („Cutia Misterelor”). 

c312-13-central-florin-calinescu-jurati-masterchef.jpg

Florin Călinescu este pretenţios şi la mâncare

Ingredientul surpriză descoperit în cutii a fost limba de vacă. Actorul şi cei trei juraţi au stat în preajma concurenţilor pentru a vedea cum se descurcă şi ce preparate vor să facă.

 

Citește și:

Chef Florin Dumitrescu a reinventat 60 de rețete: „Bucătăria românească are multe de spus"

Ultima filmare cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri. I-a lăsat mască pe jurații de la Chefi la Cuțite

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1