Lavinia Şandru, emisiune nouă la TVR. Când va prezenta prima ediţie

lavinia_sandru.jpg

lavinia sandru are o emisiune noua la TVR
Lavinia Şandru realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.00 la Realitatea Tv
Foto: arhivă personală

Lavinia Șandru este de sâmbătă gazda unei noi emisiuni, de data aceasta la TVR. Ea prezintă "Fața nevăzută a lumii", de la ora 16.00, la TVR 1. Anunţul a fost făcut chiar de ea pe reţelele de socializare. Primul invitat al moderatoarei va fi regizorul Cristian Mungiu.

Lavinia Șandru revine şi ea în televiziune. Bruneta a bătut palma cu postul public. Aceasta este prima colaborare tv a vedetei după ce la începutul acestui a fost suspendată de la Realitatea Tv.

Lavinia Șandru a avut emisiuni la păostul patronat de Cozmin Guşă din 2013. Primul program a fost unul săptămânal, realizat împreună cu Edward Pastia și difuzat duminica. 

Timp de trei ani (2014, 2015, 2016), a avut tronsonul orar 18.30-20.00, de luni până vineri. Din 2017, realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.00, când a fost supendată fără nicio explicaţie.

Deocamdată nu mai este locul meu acolo. Este adevărat că sunt suspendată, asta este ce mi-au spus“, a declarat Şandru pentru paginademedia.ro

Cine este Lavinia Şandru 

Lavinia Şandru a fost o apropiată a patronului Realitatea Tv, Cozmin Guşă, alături de care a avut şi Partidul Iniţiativa Naţională. Bruneta a fost unul dintre martorii în dosarul în care fostul ei soţ Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, a fost condamnat  la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate. Decizia Curţii Supreme nu este definitivă, putând fi atacată tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au împreună un copil. Realizatoarea a intentat divorţ în 2015, după ce Vâlcov a fost arestat. La audierile din noiembrie 2017, Lavinia Şandru a povestit judecătorilor câţi bani au câştigat la nuntă şi la botez. 

Citeşte şi: 

Ironie nereușită sau gafă de zile mari? Lavinia Șandru: „Și unde stă Ghiță în azilul ăsta?”

Motivul pentru care Lavinia Şandru a băgat divorţ de Darius Vâlcov

FOTO EXCLUSIV Lavinia Şandru, ce poziţii sexy ai la plajă!

 

Loading...

Citește și