FOTO EXCLUSIV Lavinia Şandru, ce poziţii sexy ai la plajă!

lavinia_costum-de-baie.jpg

Politiciana are o siluetă de invidiat, iar costumul în două piese o avantajează
Foto: Mihai Ionescu

Lavinia Şandru se poate lăuda cu o siluetă incredibilă pe care a ascuns-o mult timp sub hainele sobre de birou. Deşi are aproape 40 de ani, politiciana arată senzaţional, iar fotoreporterii Click! au surprins-o aşa cum orice bărbat îşi doreşte s-o vadă: în slip şi în sutien.

Anii au trecut, dar calităţile fizice ale Laviniei Şandru (39 de ani) sunt de invidiat. Politiciana, care este şi prezentatoare tv, s-a răsfăţat zilele trecute la plajă, în staţiunea Mamaia. Cu părul lăsat liber, cu ochelari de soare şi un costum roz din două piese, Lavinia părea mai degrabă o adolescentă decât o mămică de 39 de ani. Bruneta a stat la soare şi s-a întors pe toate părţile până a găsit poziţia potrivită pentru a se bronza.

lavinia_sandru.jpg

Politiciana s-a distrat zilele trecute pe Litoral alături de câteva prietene
Foto: Mihai Ionescu

Şi-a dat drumul la bretele sutienului, iar picioarelele, larg deschise, ofereau o privelişte de zile mari domnilor din zonă. Nici nu s-ar fi putut altfel, având în vedere că este posesoarea unor picioare interminabile, fără pic de celulită, dar şi a unui abdomen bine lucrat. Pentru că şuviţele rebele o deranjau, la un moment dat şi-a rugat o prietenă să-i împletească părul, după care s-a tolănit pe şezlong la fel de provocator şi a râs cu gura pâna la urechi alături de prietenele ei.

politiciana.jpg

La birou, Lavinia Şandru e sobră, în ton cu meseria pe care o are

Sebastian Vlădescu şi-a scos burta la soare

sebastian_vladescu.jpg

Sebastian Vlădescu
Foto: Mihai Ionescu

Fostul ministru al finanţelor a fost surprins pe litoral de fotoreporterii Click! Sebastian Vlădescu (56 de ani) s-a relaxat toată ziulica pe şezlong şi a citit presa, comentând fiecare articol alături de un prieten. După câteva ore de bronz, politicianul s-a înroşit ca un rac. Nu i-ar fi stricat câteva ture de înot, mai ales că politicianul a pus câteva kilograme pe el, în plus faţă de gabaritul cu care ne obişnuise.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1