Lavinia Şandru, suspendată de la Realitatea TV fără nicio explicaţie

lavinia_sandru.jpg

lavinia sandru are o emisiune noua la TVR
Lavinia Şandru realiza o emisiune pe săptămână - Dumini Call - de la ora 17.00 la ora 20.00 la Realitatea Tv
Foto: arhivă personală

O decizie luată de şefii Realitatea Tv a lăsat-o pe Lavinia Şandra fără emisiune la postul de ştiri. De la începutul acestui an, bruneta nu a mai apărut pe sticlă la "Dumini Call", format pe care realizatoarea îl avea săptămânal la staţia patronată de Cozmin Guşă.

Realizatoarea Lavinia Şandru (43 de ani) a fost suspendată de la Realitatea TV, potrivit surselor paginademedia.ro. „Deocamdată nu mai este locul meu acolo. Este adevărat că sunt suspendată, asta este ce mi-au spus“, a declarat Şandru pentru aceeaşi sursă citată. Realizatoarea susţine că decizia i-a fost comunicată de Edward Pastia, directorul staţiei, fără însă a i se oferi o explicaţie. 

Lavinia Şandru, o apropiată a patronului Realitatea TV, Cozmin Guşă, alături de care a avut şi Partidul Iniţiativa Naţională, colabora cu postul de ştiri din 2013.  Bruneta a fost unul dintre martorii în dosarul în care fostul ei soţ Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, a fost condamnat  la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate. Decizia Curţii Supreme nu este definitivă, putând fi atacată tot la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au împreună un copil. Realizatoarea a intentat divorţ în 2015, după ce Vâlcov a fost arestat. La audierile din noiembrie 2017, Lavinia Şandru a povestit judecătorilor câţi bani au câştigat la nuntă şi la botez. 

 

Loading...

Citește și