Motivul pentru care Lavinia Şandru a băgat divorţ de Darius Vâlcov

Ultima actualizare:

    Lavinia Şandru a băgat divorţ de Darius VâlcovFoto: Arhiva personală
Lavinia Şandru a băgat divorţ de Darius VâlcovFoto: Arhiva personală

Realizatoarea TV Lavinia Şandru a decis să bage divorţ de fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, care se află în arest din 2 aprilie. Deşi cei doi nu mai formau de ceva vreme un cuplu, Lavinia Şandru a amânat să înainteze actele de divorţ. Însă situaţia actuală a determinat-o pe prezentatoare să divorţeze de Darius Vâlcov.

Lavinia Şandru va divorţa de Darius Vâlcov după un mariaj de aproape zece ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar naşii de cununie au fost Cozmin şi Gabriela Guşă. La un an de mariaj a venit pe lume şi fetiţa lor, Sara Gabriela. Unul dintre motivele pentru care Lavinia Şandru a decis să bage divorţ de Darius Vâlcov au fost probabil problemele lui cu legea, care au afectat-o, inevitabil, pe jurnalistă. 

Când Darius Vâlcov a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenţă, Lavinia Şandru a fost învinuită că ştia de afacerile lui, dar şi de colecţia impresionantă de tablorui confiscată de procurori. Prezentatoare TV a precizat că, deşi Darius Vâlcov este soţul ei şi tatăl fetiţei sale, ea nu se va lăsa influenţă de acest lucru şi că va încerca să îşi facă meseria de jurnalist cât poate de bine. Lavinia Şandru, care a băgat divorţ de Darius Vâlcov, a recunoscut că nu îi este uşor să se afle într-o astfel de situaţie. „Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție. În același timp, dacă nu propuneam acest subiect, puteam să fiu acuzată de faptul că nu înțeleg ce înseamnă să fii cu adevărat jurnalist. Cât am fost om politic, am făcut tot de fiecare dată, tot ce am crezut că este important să fac ca om politic, pentru a face ceva pentru semeni. Și ca și junalist, consider că a informa publicul, cu lucrurile pe care trebuie să le cunoască reprezintă, până la urmă, menirea pentru care am venit aici. Menirea pentru care eu sunt în fața dvs. este să vă aduc informațiile pe care dvs. trebuie să le știți, în așa fel încât să vă faceți viața un pic mai bună. Poate că invitaților le este mai greu... Nici mie nu-mi este ușor!”, a spus Lavinia Șandru, la Realitatea, conform obiectiv.info.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov nu mai formau un cuplu de ani buni

Darius Vâlcov şi Lavinia Şandru erau separaţi de ani buni
Darius Vâlcov şi Lavinia Şandru erau separaţi de ani buni

Deşi erau încă soţ şi soţie în acte, Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, care vor divorţa curând, nu mai formau un cuplu de ani bun. Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar colegul Laviniei Şandru, Rareş Bogdan. El a explicat că realizatoarea tv şi fostul ministru mai vorbeau doar de Paşte şi de Crăciun, deşi Lavinia nu băgase divorţ de Vâlcov. 

„Colecţia de artă a lui Darius Vâlcov este inclusiv o surpriză pentru Lavinia Şandru, ca să n-o mai înjuraţi pe Lavinia. Lăsaţi-o în pace! Fata are cu el ce aveţi dumneavoastră cu el de vreo 5 ani. Au un copil împreună. Sunt mulţi care au copii împreună, cam asta este relaţia lor, un copil. În rest, de unde să ştie fata că lui îi plăcea atât de mult arta sau că îi plăceau atât de mult cimitirele? Că era mai morbid în gusturi, aşa? Oamenii ăştia vorbesc la Crăciun, la Paşte şi când se mai gândeşte să îi dea fetei ăleia, care are o vârstă frumoasă, şi care sper să nu resimtă acest şoc prin care trece! În rest, lăsaţi-o în pace! Sunt ultimul ca să o apăr. Nu o apăr că sunt bărbat şi ea femeie sau că e colega mea. Dar fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! Nu aţi văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viaţa omului? A, că ea şi-a asumat că e tatăl fetiţei? Frumos gest, excepţional din partea ei! Credeţi-mă, i-am văzut şi astăzi faţa! Află atât de multe lucruri despre Darius Vâlcov, încât până şi ea este şocată!", a declarat Rareş Bogdan, potrivit gandul.info.

Lavinia Şandru nu ştia de cele 125 de tablouri aflate în posesia lui Darius Vâlcov

DNA a sechestrat 125 de tablouri valoroase care au fost achiziţionate de Darius Vâlcov. Lavinia Şandru însă nu ştia de ele, întrucât cei doi nu îşi mai vorbeau. 

Procurorii DNA au făcut, în 26 martie, şase percheziţii în localităţi din judeţul Olt, în municipiul Slatina şi în Bucureşti, fiind căutate tablourile care ar fi fost achiziţionate de Darius Vâlcov, prin interpuşi, de la case celebre de licitaţii, cu bani presupus obţinuţi din fapte de corupţie.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit 101 opere de artă, pe care figurează semnătura unor pictori celebri, cum ar fi Pablo Picasso (două gravuri şi un desen în cărbune), Andy Warhol, Nicolae Tonitza, Ştefan Luchian, Gheorghe Petraşcu, Constantin Piliuţă, Corneliu Baba, Horia Bernea sau Octav Băncilă, potrivit DNA.

Darius Vâlcov intenţiona să deschidă o galerie de artă în Bucureşti, iar în acest scop luase un spaţiu şi începuse amenajarea, dar, din cauza cercetărilor, ar fi ascuns tablourile la patru persoane de încredere. Anchetatorii ar fi găsit unele tablouri prin dulapuri sau pe sub paturi, din cauza faptului că Vâlcov şi oamenii săi de încredere s-ar fi grăbit să le ascundă.

Galeria de artă pe care Darius Vâlcov intenţiona să o deschidă în Capitală este pe strada Stockholm, din Sectorul 1, unde anchetatorii au găsit la percheziţii 29 de tablouri. Darius Vâlcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, în 2013, pentru achiziţia de tablouri, au precizat sursele citate.

Operele de artă găsite de procurori la adresa din Sectorul 1 sunt semnate, printre alţii, de Nicolae Tonitza, Ştefan Luchian, Corneliu Baba, Nicolae Vermont, Nicolae Dărăscu, Mircea Mihai Ciobanu, Rudolf Negely, Ştefan Câlţia, Adam Bălţatu, Aurel Băieşu, Dumitru Ghiaţă, Iosif Iser, Samuel Mutzner, George Catargi, Francisc Chiuariu, Constantin Piliuţă, Constantin Păuleţ, Andy Warhol şi Mihai Sârbulescu. Tot la aceeaşi adresă au fost găsite şi obiecte decorative semnate Pablo Picasso şi Victor Brauner, au precizat sursele citate

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net