Fiul Mariei Marinescu a împlinit un an: «E tatăl lui tot!»

maria-marinescu-38945151.jpg

maria marinescu insarcinata 4 luni
Maria Marinescu va deveni din nou mămică
foto: arhiva personală

Prima aniversare a fiului Mariei Marinescu şi a lui Alin Petrache a fost un prilej de mare bucurie în familia creatoarei de modă. Micuţul Iacob a împlinit un an marţi (15 ianuarie) şi este un bebeluş foarte simpatic, care îi seamănă leit tatălui său.

Maria Marinescu este o mămică fericită. Are doi băieţi chipeşi, dar familia ei este mult mai numeroasă după căsătorie. Creatoarea de modă este măritată de trei ani cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, fiecare dintre ei având moştenitori din relaţiile anterioare. Aşa se face că acum în casa cuplului locuiesc cele trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului, micuţul Iacob fiind singurul copil al celor doi, care îi seamănă leit lui Alin Petrache. Acest lucru a fost remarcat şi de ştirsta Andreea Esca o apropiată a creatoarei de modă. "E tatăl lui tot!", a fost comentariul prezentatoarei Pro Tv.

iacob.jpg

iacob fiu maria marinescu
Iacob a împlinit un an
Foto: arhivă personală

Discretă, creatoarea de modă a născut în 2018 în mare secret. "Bebe a venit pe lume zilele trecute şi pentru mine este cel mai frumos copil. Suntem deja acasă şi amândoi suntem bine. Eu mă refac după operaţia cezariană şi mi-am propus să-l alăptez pe cel mic", povestea Maria Marinescu.  

Cum s-au cunoscut Maria Marinescu şi Alin Petrache

Creatoarea de modă mărturisea despre actualul ei soţ că l-a cunoscut întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire el a cerut-o de nevastă. Alin Petrache s-a născut la 29 octombrie 1976, la Bucureşti. A fost jucător de rugby, are 1,93 şi a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon şi Beziers. Pentru nationala de rubgy a României a evoluat între 1998 si 2004.

 

Citeşte şi:

 

Maria Marinescu, răvășitoare la plajă

Maria Marinescu, despre prima întâlnire cu Alin Petrache: "Ne-am văzut într-o parcare!"

Loading...
 
 

Citește și

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • maria marinescu alin petrache filipine revelion  plaja

    Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.