Băiețelul Mariei Marinescu, copia fidelă a lui Alin Petrache. Iacob are 8 luni

maria_marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache nunta
Maria Marinescu este căsătorită cu Alin Petrache
Foto: Arhiva personală

Începe să se echilibreze balanța în casa Mariei Marinescu. Tabăra băieților recuperează teren în fața fetelor după ce creatoarea de modă a devenit mămică la începutul acestui an. Designerul a născut un băiețel perfect sănătos, eveniment pe care l-a împărtășit la momentul respectiv doar cu familia și prietenii. În luna februarie, Maria și soțul ei Alin Petrache l-au creștinat pe micuțul Iacob, care a reușit să se facă imediat îndrăgit cu zâmbetul lui.

Acasă la Maria Marinescu e mereu agitație. Creatoarea de modă și Alin Petrache au împreună cinci copii, trei fete din mariajul anterior al soțului designerului, un băiețel din relația anterioară a Mariei Marinescu și de la începutul anului a apărut o nouă minune, micuțul Iacob.

baieti_maria.jpg

baieti maria marinescu
Iacob și Levin, cei doi băieți ai Mariei Marinescu
foto: arhivă personală

Bebelușul este primul băiat biologic al lui Alin Petrache și îi seamănă leit. Creatoarea de modă a început să facă publice imagini cu fiul lor, pe care l-a ținut mult timp ferit de ochii curioșilor.

iacob.jpg

iacob fiu maria marinescu alin petrache
Iacob are aproape 8 luni
foto: arhivă personală

Iacob va împlini zilele acestea 8 luni și este un cuceritor încă de pe acum. Zâmbetul lui ștrengar îl face să fie un copil mereu vesel și energic.

Iacob a fost creștinat de părinți printr-o slujbă discretă, în luna februarie a acestui an, de Ziua Îndrăgostiților.

maria_marinescu_si_familia.jpg

maria marinescu
Maria Marinescu, Alin Petrache și copiii lor, la mare
foto: arhivă personală

Maria Marinescu și Alin Petrache au optat pentru un botez restrâns, ca de altfel toate evenimentele de familie care au avut loc până acum în cuplul lor.

Loading...

Citește și

  • maria marinescu alin petrache sarcina copil

    În casa Mariei Marinescu (39 de ani) se simte din nou miros de bebeluş. Creatoarea de modă a născut zilele trecute în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

  • maria marinescu alin petrache sarcina copil

    Curând se umple casa de copii în vila unde locuiesc Maria Marinescu şi soţul ei, Alin Petrache. Creatoarea de modă este însărcinată în cinci luni şi jumătate, iar la începutul anului va aduce pe lume primul bebeluş al cuplului. Atât Maria, cât şi Alin au mai fost căsătoriţi şi au copii din relaţiile anterioare. Deja sunt o mare familie, iar de anul viitor acasă îi vor aştepta cinci suflete.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1