EXCLUSIV Maria Marinescu a născut al doilea copil în cel mai mare secret!

maria marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu (39 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară la 15 ianuarie 2018
Foto: arhivă personală

În casa Mariei Marinescu (39 de ani) se simte din nou miros de bebeluş. Creatoarea de modă a născut zilele trecute în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

La doi ani de la nunta cu Alin Petrache, Maria Marinescu a decenit din nou mămică şi este în culmea fericirii. Vedeta a făcut declaraţii exclusive pentru Click! despre venirea pe lume a băieţelului pe care îl are cu actualul ei soţ. Deşi încă de la început creatoarea se modă şi-a dorit să nu se afle prea multe detalii legate de sarcină, apropiaţii au cam dat-o de gol. "Bebe a venit pe lume zilele trecute şi pentru mine este cel mai frumos copil. Suntem deja acasă şi amândoi suntem bine. Eu mă refac după operaţia cezariană şi mi-am propus să-l alăptez pe cel mic. Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg", a povestit fericită Maria Marinescu. 

copii_maria.jpg

maria marinescu alin petrache copii
Maria şi Alin au o familie numeroasă
Foto: arhivă personală

Creatoarea de modă mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, tot un băiat, Levyn (8 ani),iar soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o altă căsătorie. Întrebată dacă şi-ar mai dori încă un băieţel, ca să egaleze situaţia în casă, Maria a lăsat să se înţeleagă că pentru moment familia ei este destul de numeroasă. 

maria_si_alin.jpg

maria marinescu alin petrache
Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut
Foto: arhivă personală

Creatoarea de modă mărturisea despre actualul ei soţ că l-a cunoscut întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire el a cerut-o de nevastă. Alin Petrache s-a născut la 29 octombrie 1976, la Bucureşti. A fost jucător de rugby, are 1,93 şi a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon şi Beziers. Pentru nationala de rubgy a României a evoluat între 1998 si 2004.

  

Loading...

Citește și

 • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

 • maria marinescu alin petrache filipine revelion plaja

  Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Maria Marinescu și-a expus silueta pe o plajă exotică, unde se află în vacanță cu familia sa. Fiica actriței Ioana Pavelescu face furori în costum de baie!

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Când e să te lovească săgeata lui Cupidon nu ai nevoie să mergi în destinaţii exotice sau în localuri exclusiviste. Maria Marinescu a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire fostul şef al COSR a cerut-o de nevastă. Creatoarea de modă şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.