Maria Marinescu, răvășitoare la plajă

maria marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu (39 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară la 15 ianuarie 2018
Foto: arhivă personală

Maria Marinescu și-a expus silueta pe o plajă exotică, unde se află în vacanță cu familia sa. Fiica actriței Ioana Pavelescu face furori în costum de baie!

Maria Marinescu (38 ani) se află într-o vacanță de lux departe de casă, alături de cel de-al treilea soț al ei, Alin Petrache. Fata Ioanei Pavelescu și-a schimbat starea civilă la începutul anului, când și-a unit destinul cu șeful sportului românesc. Maria mai are două căsnicii la activ, prima cu Ion Țiriac Jr, în anul 2007, iar cea de-aa doua cu Frank Colin.

De fiul lui Țiriac a divorțat după numai trei luni de mariaj. Cu Frank, Maria s-a căsătorit în 2007 în Franța, pe o pajişte din faţa unui castel. În 2010, de Crăciun, a venit pe lume și fiul lor. Divorțul a venit după șase ani de căsnicie, în contextul în care Colin este arestat în Franța într-un dosar de trafic de droguri.

Designerul vestimentar a obtinut și custodia copilului lor, Levyn. Actualul soț al vedetei, Alin Petrache, are și el 3 fetițe dintr-o căsnicie anterioară. Acum, Maria și soțul sunt în vacanță cu cei patru copii.

maria_marinescu_si_fiul.jpg

maria marinescu
Maria Marinescu și fiul ei, la mare
foto: arhivă personală

 

maria_marinescu_si_familia.jpg

maria marinescu
Maria Marinescu, Alin Petrache și copiii lor, la mare
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

  • maria marinescu familie alin petrache

    Există acest spaţiu public în care trăim şi care ne propune poveşti de tot felul. Vieţi ca nişte filme, filme ca nişte poveşti, mai talentat sau mai greoi scrise. Toate sub semnul celebrită­ţii şi dinamicii zâmbetelor lor. Noi vindem cadre fericite şi poveştile din spatele lor.

  • maria

    Distrus de puşcărie, distrus de acuzaţiile că e „capul” unei reţele de trafic de droguri, distrus de divorţul de Maria Marinescu. Cei aproape trei ani de puşcărie în Franţa l-au transformat radical pe Frank Colin (45 de ani). Dovadă stă şi fotografia apărută recent în revista franceză ”Marianne”, care a publicat un amplu articol despre afacerea ”Zborul Cocaina”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1