Cum o răsfață noul iubit pe Brigitte! Cornel îi face toate poftele: «Eu iau toți banii»

brigitte-si-cornel-declaratii.jpg

Cornel, noul iubit al lui Brigitte, îi face acesteia toate poftele
Foto Instagram

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte este liberă să-și afișeze relația cu nou ei iubit tinerel, Cornel, cu care este împreună de câteva luni. Cum apropierea dintre ei a devenit din ce în ce mai serioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit câteva amănunte din viața lor de cuplu, mărturisind că noul ei iubit îi face toate poftele, lăsându-i ei pe mână toți banii din afacerea cu haine pe care o au împreună.

Brigitte și Ilie Năstase au divorțat într-un final, după ce neînțelegerile dintre cei doi nu au mai putut fi aplanate nici cu daruri scumpe, nici cu ieșiri romantice pe litoral. Cum în fața legii cei doi sunt oameni liberi, au dat frâu liber sentimentelor și și-au afișat mândri noile relații. Ilie este împreună cu Ioana Simion, fosta iubită a lui Nick Rădoi, în timp ce Brigitte și-a refăcut viața amoroasă alături de partenerul ei de afaceri, Cornel Oană.

brigitte-si-cornel.jpg

Brigitte s-a declarat foarte îndrăgostită de Cornel
Foto Instagram

După ce a trecut scandalul dintre Brigitte și Cătălin Cazacu, aceasta și-a găsit alinarea în brațele lui Cornel, relația dintre ei fiind din ce în ce mai serioasă.

Vedeta a mărturisit chiar că se simte îndrăgostită până peste cap de noul ei iubit și că și-ar dori un copil alături de acesta. Și Cornel s-a declarat pregătit pentru acest lucru, mai ales dacă luăm în considerare faptul că el pare că-și dorește să-i facă toate poftele partenerei lui.

brigitte-si-noul-iubit.jpg

Cei doi au fost împreună și în vacanță
Foto Instagram

Cornel îi face toate poftele lui Brigitte

Brigitte susține că noul ei iubit nu este deloc materialist și că îi lasă ei pe mână toți banii rezultați din afacerea pe care aceștia o au împreună. „Nu este deloc materialist. Pe el nu-l interesează. Tot ce facem din magazin, eu iau toţi banii. El niciodată nu mi-a cerut absolut nimic. Când s-a despărţit de soţia lui i-a lăsat tot. El a luat-o de la capăt. Ştiu că atunci când l-am cunoscut avea destul de mulţi bani”, a mărturisit Brigitte.

Noul iubit plătește pentru ea

Cum cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune și și-ar dori deja să întemeieze o familie, în ciuda timpului scurt de relație pe care îl au împreună, Cornel și-a asumat deja rolul de „capul familiei” și nu-și lasă partenera să-și cheltuie proprii bani. Brigitte a dezvăluit că el este cel care plătește pentru toate ieșirile în oraș și chiar și pentru vacanțele luxoase de care au parte.

„De fiecare dată când mergem în oraş, el plăteşte absolut tot. Mie îmi plăteşte tot. Şi în străinătate când mergem, el plăteşte”, a mai adăugat Brigitte, în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

Loading...

Citește și