Brigitte Năstase, la divorţ ca la Cotroceni! Ţinuta de lux cu care a făcut furori

ilie_si_brigitte.jpg

ilie nastase brigitte nastase controceni
Ilie Năstase şi Brigitte Năatase, la Cotroceni în 2016, când încă erau soţ şi soţie
Foto: arhivă personală

Dacă vi s-a părut că Brigitte Năstase a mai îmbrăcat şi în trecut ţinuta elegantă de la divorţul de la tribunal, se pare că nu vă înşelaţi. În urmă cu doi ani, bruneta era invitată în cadru oficial la Palatul Controceni, acolo unde fostul tenismen a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Steaua României în grad de Comandor şi a ales aceeaşi vestimentaţie de lux. Singura diferenţă între cele două momente a fost un accesoriu la care fosta doamnă Năstase a apelat miercuri dis de dimineaţă pentru a-şi ascunde ochii obosiţi şi plânşi.

Mariajul lui Ilie Năstase cu Brigitte s-a sfârşit miercuri în doar 10 minute. Marcată de trădări şi certuri, căsnicia celor doi a fost şubrezită în ultimii doi ani, divorţul fiind doar o chestiune de timp, pentru care ambii soţi au semnat convinşi că nu mai pot repara nimic. Primul care a ajuns la tribunal a fost Ilie Năstase. Îmbrăcat într-un costum negru şi cămaşă albă cu guler înalt, fostul tenismen a stat după Brigitte aproximativ o oră. 

brigitte.jpg

brigitte nastase cotroceni divort
Brigitte Năstase a purtat aceeaşi ţinută de la divorţ şi în urmă cu doi ani la Cotroceni
foto: colaj Click!

Bruneta şi-a făcut şi ea apariţia. A coborât din bolidul ei de lux într-un costum bleu, pe care l-a purtat în vara lui 2016 şi la Palatul Cotroceni. Pe atunci, Brigitte îi zâmbea soţului ei, tenismenul fiind decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Steaua României în grad de Comandor.

Acum, chiar dacă bruneta a îmbrăcat aceeaşi ţinută colorată, starea ei de spirit a fost cu totul alta. A purtat până şi aceeaşi geantă mov de fiţe şi pantofii Valentino, dar nu a schiţat niciun zâmbet. Ca să-şi ascundă chipul obosit şi ochii încercănaţi, Brigitte a purtat o pereche de ochelari de soare şi a pus repede punct mariajului de 5 ani cu Ilie Năstase, semnând în doar 10 minute toate hârtiile necesare. După divorţ, bruneta a rămas cu numele tenismenului, genţile şi pantofii de lux primite cadou, dar şi cu afacerile pe care le-a început în timpul căsniciei. 

Loading...

Citește și

  • V-aţi uitat mai atent la picioarele vedetelor? Nu, nu vedeţi dublu sau triplu, ele chiar poartă acelaşi tip de încălţăminte. Această fiţă nu e însă foarte accesibilă, căci costă 750 de euro perechea.

  • Povestea de dragoste cu suişuri şi coborâşuri dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt este istorie. Miercuri (26 septembrie), cei doi au semnat actele de divorţ la tribunal. Deşi iniţial, bruneta spunea că nu are de gând să se prezinte în faţa judecătorilor, până la urmă şi-a făcut apariţia la proces şi a tranşat rapid lucrurile.

  • Invitată în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, Brigitte a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu în perioada în care încă era căsătorită în acte cu Ilie, dar și despre momentele grele pe care le-a trăit în ultima perioadă, din cauza mariajului eșuat cu fostul tenismen. După lungi certuri și împăcări, Brigitte și Ilie Năstase au divorțat, în cele din urmă, miercuri, 26 septembrie.

  • Brigitte Năstase este o femeie liberă şi are undă verde să-şi trăiască povestea de dragoste cu noul ei iubit fără să se mai ascundă. Bruneta a divorţat miercuri de Ilie Năstase după un proces scurt, în urma căruia ea a păstrat numele tenismenului şi afacerile pe care le-a demarat în timpul căsniciei. Una dintre ele este şi magazinul din mall la care este asociată chiar cu bărbatul care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.