Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, escapadă la mare! Renunță la divorț?

brigitte_si_ilie_la_mare.jpg

Se împacă Brigitte și Ilie? Cei doi au plecat împreună la mare
Foto: Instagram

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut o relație tumultoasă, plină de despărțiri, împăcări, și iar despărțiri, care au dus în cele din urmă la dorința mutuală de a divorța. Chiar și în plin divorț însă, cei doi se pare că nu pot sta departe unul de celălalt, mai ales dacă luam în considerare faptul că recent, aceștia au aniversat împreună cinci ani de căsnicie.

Brigitte și Ilie au lăsat divorțul pe seama instanțelor judecătorești și au dorit să uite pentru o perioadă că au decis să se separe. Cei doi au plecat împreună pe litoral în acest weekend, alături de prieteni comuni și familie, pentru a profita din plin de razele soarelui. Brigitte a publicat pe contul ei de Instagram și o serie de imagini, în care apărea alături de prieteni, dar și de soțul ei, iar cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. În poza cu pricina, Ilie și Brigitte păreau din nou apropiați, fiind zâmbitori și fericiți, unul în compania celuilalt. Singurul incoveninent ar putea fi faptul că aceștia sunt, în continuare, în plin divorț. Acest lucru nu i-a impedicat însă să se distreze la mare, în cluburile de fițe de pe litoralul din Mamaia.

brigitte_nastase_si_prietenii_la_mare.jpg

Brigitte a plecat la mare alături de prietene, dar și de Ilie Năstase, cu care se află în plin divorț
Foto: Instagram

De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat în numeroase dăți că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp, aceștia sărbătorind recent 5 ani de căsnicie, deși divorțul este încă în desfășurare. Ilie a surprins-o pe Brigitte cu un buchet de flori, iar ulterior cei doi au avut parte de o cină romantică. „Noi ieri am făcut cinci ani de căsnicie și opt ani de relație și noi oricum prieteni suntem. Noi nu suntem încă divorțați și a venit la mine în urmă cu două zile cu un cadou. Mi-a făcut surpriza asta, m-a așteptat cu flori. Eu când am venit de la ultimul eveniment, m-am trezit cu toate chestiile astea aici (..) Noi suntem căsătoriți astăzi. El a venit și și-a amintit de ziua asta, specială pentru mine. Bineînțeles că am acceptat această invitație astăzi, să iau masa cu el”, a explicat Brigitte Năstase, la o emisiune TV, acum câteva zile.

brigitte_la_mare.jpg

Brigitte, relaxându-se pe plajă
Foto: Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și