Brigitte Năstase, amor nebun cu Cătălin Cazacu! Detalii picante despre relaţia secretă cu amantul

brigitte.jpg

brigitte sfat ilie nastase divort scandal amanta
Brigitte Sfat şi Ilie Năstase au o relaţie cu mari probleme
foto: Facebook

A explodat bomba în showbiz! Brigitte Năstase şi Cătălin Cazacu au avut o idilă anul trecut, după ce ea a luat o pauză în căsnicia cu Ilie Năstase, dar detalii picante din relaţia lor abia acum ies la iveală.

"A înșelat Ilie, am înșelat și eu, nu sunt o sfântă" spunea Brigitte Năstase în urmă cu câteva luni, dar a refuzat să spună numele bărbatului cu care l-a înșelat pe Ilie Năstase. Click! a aflat în exclusivitate identitatea celui cu care i-a pus coarne fostului tenismen. Este vorba despre nimeni altul decât Cătălin Cazacu, motociclistul care învârte femeile pe degete.

Infidelităţile lui Năstase au împins-o pe nevastă în braţele altui bărbat

Viața lui Brigitte cu Ilie Năstase poate bate orice telenovelă mexicană Acum se iubesc, mâine se bat. Deocamdată Brigitte și Ilie sunt într-un proces de divorț, care va începe să se definitiveze prin toamnă, însă după cum se vede situația de la distanță, ai putea pune pariu că se vor împaca din nou. Despre infidelitățile marelui fost tenisman a aflat toată țară, pentru că soția lui a avut grijă să i le faca cunoscute pe toate. Blonda Cici de la Pitești, dar și alte blonde și brunete, pe care nici soţia nu le mai ştie cu exactitate, i-au trecut prin pat lui Năstase. Celebrul septuagenar a fost pus la colț, iar comportamentul lui a "trimis-o" pe brunetă în brațele unui bărbat la începutul anului trecut.

Cum a început povestea dintre Brigitte şi Cazacu

Soţia lui Năstase l-a cunoscut pe fostul concurent Exatlon într-un club, iar comportamentul lui protector a fost pansament pentru inima zdrobită a brunetei. În cercul ei de apropiaţi se ştie că Brigitte ar fi fost extrem de apropiată de Cazacu, iar surse din anturajul ei au făcut mărturisiri picante pentru Click!

ilie_nastase_si_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat relatie mamaia club de fite
Brigitte Sfat şi Ilie Năstase, pe Litoral de 1 Mai
foto: Pappics

“Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Cătălin. Pot să spun că l-a iubit foarte mult, pentru că este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest «tratament» în perioada respectivă. După ce stai ani întregi cu Ilie, care te jignește în toate chipurile și te rănește, ai nevoie de cineva care să te trateze că pe o prințesă. Cam asta a făcut Cazacu, și de-aia trag femeile la el. Se întreabă toate de ce sar femeile pe el, că nu e vreun milionar și nici vreun frumos. Uite, pentru că e un tip care încă mai ştie ce sunt sentimentele, în lumea bărbaților dominată de material și interese. Idila lor a ținut până în mai, anul trecut, și se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a împăcat cu Ilie și a rărit-o cu Cătălin. Prietenele ei știau de această relație”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celebrei brunete. De altfel, Brigitte a făcut astăzi o mărturisire pe reţeaua de socializare prin care recunoaște relația cu Cazacu.

Prima declaraţie a lui Brigitte

Brigitte a rupt relaţia cu Cazacu, când a aflat că o înşela cu Ana Roman. "Am început acestă relatie în data de 8 februarie. Ca toate începuturile, a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine, să învăţ din nou să zâmbesc...Am spus de fiecare dată că acestă idilă a ţinut până de 1 mai dar, nu v-am dat niciodată amănunte. Am crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse. Dar un adevăr nu este adevăr dacă îl spui doar pe jumătate. Şi lasă loc de interpretări.

iubita_cazacu_2_12081300.jpg

catalin cazacu
Ana Roman și Cătălin Cazacu, pe vremea când formau un cuplu fericit
foto: arhivă personală

În primul rând, băiatul se numeşte Cătălin (n.r. Cazacu), iar relaţia noastră s a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s a adus la cunoştinţă că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana (n.r. Roman), din Petroşani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viaţa aşa.
După această experienţă, mi-am dat seama că toţi bărbaţii înşeală, că totuşi Ilie nu a făcut asta timp de şase ani şi am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia", a explicat bruneta pe pagina ei de Facebook. 

 

Loading...

Citește și

  • Cătălin Cazacu învârte femeile mai rău ca pe motociclete! A ieşit de la “Exatlon” cu gândul la Claudia Pavel, s-a împăcat şi cu fosta, Ana Roman, cea pe care o lăsase acasă tristă şi neconsolată când a plecat în Dominicană. Dar iată că nu i-a fost fidel niciuneia, căci le-a lăsat baltă şi s-a cuplat cu Ilinca Obădescu, ştiristă la Kanal D.

  • catalin cazacu cash taxi

    Necunoscute sunt căile amoroase ale lui Cătălin Cazacu! Săptămâna trecută era în brațele fostei iubite Ana Roman iar în weekend se distra la mare cu altă femeie. Dar, ce-a făcut luni?

  • catalin cazacu

    Încurcată mai este viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu! Fostul concurent de la „Exatlon” (Kanal D) s-a împăcat săptămâna trecută cu fosta iubită, Ana Roman, însă iată că nu a apucat să-i fie fidel prea mult timp. Click! a aflat că motociclistul s-ar fi distrat la mare, cu o altă femeie la mare.

  • Brigitte Năstase a mărturisit că l-a înșelat pe soțul ei, Ilie Năstase cu un bărbat din Timișoara, deși era conștientă că face o mare greșeală. Brigitte și bărbatul cu care a avut o relație s-au cunoscut în club, iar de acolo, cei doi au încercat să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit totul pe Facebook, imediat cum s-a întors de la biserică, unde a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei, să ierte, dar și să fie iertată.